Stoiximan Super League

Περιμένει Ζερβίνιο, προχωράει για στόπερ ο Άρης

Τον Ζερβίνιο ετοιμάζεται να υποδεχθεί σήμερα ο Άρης, ο οποίος προχωράει για να αποκτήσει έναν στόπερ και από την Ισπανία προκύπτει πως απομένουν τα τυπικά για τον Μάνου Γαρθία της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές πρόκειται να προχωρήσει το προσεχές διάστημα ο Άρης, ο οποίος μπαίνει στην τελική ευθεία για τα διπλά παιχνίδια με την Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ, οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μεσημέρι (στις 13:00) τον Ζερβινιό. Ο Ιβοριανός επιθετικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και, από τη στιγμή που δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο 35χρονος φορ έπαιξε πέρσι σε 13 αγώνες, με 2 γκολ και 1 ασίστ, με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ και τώρα ετοιμάζει να υπογράψει στους «κίτρινους».

Εν τω μεταξύ, από την Ισπανία προκύπτει πως ο Άρης είναι κοντά στην απόκτηση ενός του Μάνου Γαρθία, αφού τα βρήκε σε όλα με την Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο 24χρονος χαφ αποτελεί την «υπέρβαση» που ήθελε να κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης για έναν παίκτη και το απόγευμα αναμένεται να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να τελειώσει και τη δική του υπόθεση.

Επόμενος στόχος για τους Θεσσαλονικείς είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Η ανανέωση του συμβολαίου του Μπεναλουάν έχει «παγώσει» και οι ιθύνοντες του συλλόγου ρίχνουν ματιές και σε άλλους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση, ώστε να πλαισιώσει ο υποψήφιος τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x