Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Δίνει τα ρέστα του για τον Μανού Γκαρθία ο Άρης»

Τι περιμένει να δει ο Μπούργος απο το σημερινό φιλικό με τον Ιωνικό αλλά και τις λεπτομέρειες της προσπάθειας που κάνουν οι κίτρινοι για την απόκτηση του Μανού Γκαρθία μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Το βάρος στην απόκτηση του Μανού Γκαρθία έχει ρίξει ο Άρης. Ο Αλέξης Σαββόπουλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετέφερε τα δεδομένα της προσπάθειας που καταβάλουν οι κίτρινοι για να αποκτήσουν τον νεαρό Ισπανό άσο.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, υπάρχουν συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Άρη, έχοντας στο πλευρό του και παίκτη, να προσπαθεί να τα βρει με τη Χιχόν για να κλείσει η μεταγραφή. Σήμερα εκτιμάται ότι θα υπάρχει νέα επαφή με την ισπανική ομάδα με την ελπίδα να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Στην υπόθεση του Ζερβίνιο ανέφερε ότι ο Ιβοριανός άσος είναι σε συζητήσεις για να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ, ενώ την ίδια στιγμή οι διοικούντες τον Άρη έχουν ξεχωρίσει μια - δύο περιπτώσεις στόπερ, με την μία από αυτές να πρόκειται και πάλι για μια εξαιρετική επιλογή.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα, στο οποίο ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρεται και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό και τι περιμένει να δει σε αυτό ο Μπούργος.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x