Stoiximan Super League

Στην τελική ευθεία με τέσσερις προτεραιότητες ο Άρης

Η νέα παράσταση που έδωσε το CAS δίνει τη δυνατότητα στον Άρη να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, ενισχύοντας το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Οι άμεσες προτεραιότητες Μπούργος-Καρυπίδη.

Αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν μετρούν στον Άρη, έχοντας το… ελεύθερο για μεταγραφές μετά τη νέα παράταση που έδωσε το CAS για την υπόθεση του Ντουρμισάι.

Με βάση τη συγκεκριμένη εξέλιξη, είναι πλέον θέμα χρόνου οι «κίτρινοι» να ανακοινώσουν την πρώτη τους μεταγραφή που εκτός απροόπτου θα είναι ο Μάρβιν Πίιρσμαν, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα για άλλες τέσσερις προσθήκες.

Συγκεκριμένα, οι προτεραιότητες που έχουν θέσει οι Χερμάν Μπούργος και Θόδωρος Καρυπίδης είναι η απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός φορ και από και πέρα θα γίνει κίνηση για έναν μέσο και έναν επιτελικό χαφ.

Για τα δεξιά της άμυνας ψηλά στη λίστα του Άρη είναι ο Κολομβιανός Σαντιάγκο Αρίας της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε για την επόμενη σεζόν.

Για τις άλλες τρεις θέσεις, τώρα, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, ενώ οι επαφές είναι πιο μπροστά για τον επιθετικό και τον παίκτη του άξονα («10άρι» και «6άρι»).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x