Stoiximan Super League

Στη λίστα του Άρη και ο Πατσέκο της Σοσιεδάδ

Πληθαίνουν οι υποψήφιοι στόχοι του Άρη από την ισπανική αγορά, με το τελευταίο όνομα που ακούστηκε για τους Θεσσαλονικείς να είναι εκείνο του Γιόν Πατσέκο της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Την ισπανική αγορά «σκανάρει» ο Άρης μέσω του Χερμάν Μπούργος, ο οποίος έχει καλές επαφές με ομάδες της LaLiga πέρα από την Ατλέτικο Μαδρίτης που ήταν χρόνια συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Εκτός από παίκτες που ανήκουν στους «ροχιμπλάνκος», ή άλλους που ανήκουν στην Μπαρτσελόνα, οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν τις περιπτώσεις και άλλων ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στο πλάνο της επόμενης σεζόν.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ένας από αυτούς είναι ο Γιόν Πατσέκο. Πρόκειται για 21 ετών κεντρικό αμυντικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος, και φέτος με τους Βάσκους έπαιξε σε 10 αγώνες για το πρωτάθλημα, 3 για το Europa League και είχε ισάριθμες συμμετοχές στο Κύπελλο Ισπανίας.

Το γεγονός πως έχουν προκύψει πολλοί υποψήφιοι για τον Άρη δείχνει ότι ο Μπούργος μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη περνούν από… κόσκινο αρκετές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν, μετά βέβαια και την απόφαση του CAS που είχε πάρει αναβολή για 12η φορά για την υπόθεση του Ντουρμισάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x