Stoiximan Super League

Τελειώνει ο Μπούργος από τον Άρη!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Άρη ο Χερμάν Μπούργος, όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος. Απομένει το ραντεβού με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Τελειώνει ο Χερμάν Μπούργος από τον Άρη! Όπως μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το κλίμα στους Θεσσαλονικείς είναι πολύ βαρύ για τον Αργεντινό τεχνικό μετά την ήττα (3-1) από τον Παναιτωλικό και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο αλλά και η κακή εμφάνιση οδήγησαν τον Θεόδωρο Καρυπίδη στην απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία των «κιτρίνων» με τον Μπούργος. Ουσιαστικά, το μόνο που απομένει είναι να βρεθούν οι δύο πλευρές.

Όπως σημείωσε ο ρεπόρτερ του Άρη, υπήρχαν ήδη παράπονα για τον 53χρονο προπονητή, καθώς και δυσαρέσκεια και για τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι αλλά και για τη μη αξιοποίηση του υλικού της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί με ποιον προπονητή θα πάει στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (4/9), με τον Απόστολο Τερζή να αποτελεί βασικό υποψήφιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x