Stoiximan Super League

Άρης: Θλάση και εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ο Παναγίδης

Εκτός αγωνιστική δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες αναμένεται να παραμείνει ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Άρη, Μιχάλης Παναγίδης, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στον Άρη, όσον αφορά τον τραυματισμό που αποκόμισε από την αναμέτρηση των Θεσσαλονικιών με την ΑΕΚ ο Μιχάλης Παναγίδης.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξαν ότι υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στη γάμπα του αριστερού του ποδιού, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και σε δύο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Έτσι, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, ο Παναγίδης δύσκολα θα προλάβει να επιστρέψει πριν το 2024. Από την άλλη, Βλάντιμιρ Νταρίντα και Νέβεν Τζούρασεκ, οι οποίοι επίσης έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της «OPAP Arena», δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (11/12, 18:00).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Ο Μιχάλης Παναγίδης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στη γάμπα.

Ο 19χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ., θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και σε δύο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Σε ό,τι αφορά τους Βλάντιμιρ Νταρίντα και Νέβεν Τζούρασεκ, οι οποίοι –επίσης- έγιναν αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση στην «OPAP Arena», η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Μέρα αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το πρωί. Η προπόνηση της Τετάρτης (06/12) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

* Σήμερα, Τρίτη, ο Μπίργκερ Βερστράτε, που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την Α.Ε.Κ., λόγω τιμωρίας, αλλά και όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμά τους (θεραπεία και ατομικό) στο «Δασυγένειο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x