Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Για αυτό υπήρξε μια μίνι καθυστέρηση στην καταβολή των οφειλόμενων - Την επόμενη εβδομάδα η αποπληρωμή»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος μέσω του bwιnΣΠΟΡ FM διευκρίνισε τι συνέβη στον Άρη, αναφορικά με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε για τις αποπληρωμές των οφειλομένων.

Ο Άρης συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/2) στις 19:00 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής, αναπτύχθηκε μια... παραφιλολογία η οποία έκανε λόγο για αποχή των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση εξαιτίας της καθυστέρησης στην αποπληρωμή των οφειλόμενων από τη διοίκηση. Όπως όμως ενημέρωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Aλέξης Σαββόπουλος κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού οι παίκτες της ομάδας, απλώς συζήτησαν μεταξύ τους το θέμα πριν από τη χθεσινή προπόνηση και στη συνέχεια ακολούθησαν το πρόγραμμα, ενημερώνοντας μάλιστα τον Άκη Μάντζιο.

Μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του σταθμού υπογράμμισε ότι έχουν συμβεί παρόμοια φαινόμενα και το παρελθόν στις τάξεις του Άρη, ωστόσο αυτή τη φορά η αιτία είναι η ζημιά που έχει υποστεί η ΠΑΕ από το κλείσιμο των γηπέδων, έχοντας απωλέσει έσοδα που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ από τα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και η καθυστέρηση στην καταβολή της εκταμίευσης του ποσού που αντιστοιχεί στις ΠΑΕ από το στοίχημα.

Να σημειωθεί, ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, δεσμεύτηκε ότι ο το αργότερο ως την μέσα της επόμενης εβδομάδας το ζήτημα θα διευθετηθεί.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x