Stoiximan Super League

Άρης: Ώρα «τελικού» με ΑΕΚ, αναμονή για Βερστράτε

Ο Άρης αρχίζει τη μίνι προετοιμασία για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και τα βλέμματα είναι στην ετοιμότητα του Βερστράτε.

Το απόγευμα της Κυριακής κύλησε ιδανικά για τον Άρη, αφού ο Άκης Μάντζιος συνδύασε την ευρεία νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (0-4) με… ευρύ ροτέισον.

Πλέον, με τους «βασικούς» του να έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους, οι «κίτρινοι» από σήμερα στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό των «16» του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ στο «Βικελίδης» την Τετάρτη (19:00).

Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος για τον Άρη, καθώς αναζητεί τον πρώτο του τίτλο από το 1970, που συνάμα θα του δώσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο που είναι δύσκολο να πάρει μέσα από το πρωτάθλημα. Μάλιστα, αν αποκλείσει την ΑΕΚ, ο δρόμος μέχρι τον τελικό θα είναι βατός αφού δεν θα συναντήσει μέχρι τότε κάποιον εκ των άλλων τριών μεγάλων (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ).

Τα βλέμματα στη σημερινή προπόνηση θα είναι πάνω στον Μπίργκερ Βερστράτε. Ο Βέλγος μέσος νιώθει καλύτερα αλλά θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος, έστω και σαν λύση από τον πάγκο. Από εκεί και πέρα, ο Τζούρασεκ είναι φαβορί για την άλλη θέση στα χαφ κι αν δεν είναι έτοιμος ο Βερστράτε, τότε φαβορί μοιάζει ο Ντουκουρέ, αφού λογικά ο Νταρίντα θα παίξει πίσω από τον Μορόν. Ο Μοντόγια που χθες έπαιξε στα χαφ λογικά θα επιστρέψει στα άκρα της άμυνας. Μοναδική σίγουρη απουσία είναι αυτή του Ζουλ που υπέστη θλάση στο πρώτο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x