Stoiximan Super League

Άρης: «Χτύπημα» με Βίντρα για την επίθεση!

Ο Άρης βλέπει τον 30χρονο Τσέχο διεθνή σέντερ φορ, Ματέι Βίντρα, με πολυετή θητεία σε αγγλικές ομάδες, που προέρχεται, όμως, από επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό και θα είναι έτοιμος στο τέλος του χρόνου.

Ο Ματέι Βύντρα φαίνεται πως είναι η μια επιλογή του Άρη για την επίθεση και τον παρτενέρ του Αντρέ Γκρέι.

Επιλογή από το πάνω ράφι και αυτή, αλλά που εμπεριέχει και ένα μεγάλο ρίσκο, μιας και ο 30χρονος Τσέχος διεθνής αναρρώνει από επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό, αφού υπέστη ρήξη στις 30 Απριλίου σε αγώνα της Μπέρνλι με τη Γουότφορντ. Κοινώς δεν πρόκειται για μια έτοιμη λύση, που έρχεται να βοηθήσει άμεσα, αφού υπολογίζεται να είναι έτοιμος μετά την διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Βίντρα έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπέρνλι μετά από τετραετή παρουσία στην Premier League, όπου κατέγραψε 97 συμμετοχές, 12 γκολ και 10 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του στην Βισότσινα Ζιχλάβα για να κάνει το άλμα τον Γενάρη του 2010 στην Μπάνικ Οστράβα. Ψηφίστηκε αποκάλυψη της χρονιάς στην Τσεχία και το καλοκαίρι του 2010, μόλις στα 18 του ήρθε η μεταγραφή στην Ιταλία και την Ουντινέζε έναντι 3 εκατ. ευρώ. Δόθηκε δανεικός αμέσως στην Μπριζ, όπου, λόγω τραυματισμού, έπαιξε μόλις σε δυο παιχνίδια και επέστρεψε τον Δεκέμβριο στο Ούντινε.

Το επόμενο καλοκαίρι ήρθε η πρώτη γνωριμία με το αγγλικό ποδόσφαιρο με τον δανεισμό του στην Γουότφορντ. Έκανε μια πολύ καλή σεζόν με 20 γκολ σε 41 ματς, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στην Τσάμπιονσιπ και οδήγησε την ομάδα του στον τελικό της ανόδου κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας παιχνίδι στο οποίο τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Η εξαιρετική χρονιά αποτέλεσε το διαβατήριο για την Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη περίοδο με την φανέλα της Γουέστ Μπρομ. Πέτυχε τρία γκολ σε 23 εμφανίσεις και το καλοκαίρι του 2014 δόθηκε και πάλι δανεικός στην Γουότφορντ. Αυτήν τη φορά κέρδισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ με 16 γκολ σε 42 ματς και μαζί και ένα συμβόλαιο στη λονδρέζικη ομάδα. Δεν βρήκε χώρο πίσω από Ιγκάλο και Ντίνι και έτσι πήγε δανεικός στη Ρέντινγκ, Σε δυο χρονιές εκεί είχε οκτώ γκολ σε 64 ματς.

Το καλοκαίρι του 2017 τον απέκτησε η Ντέρμπι έναντι σχεδόν 10 εκατ. ευρώ. Με 21 γκολ οδήγησε την ομάδα του ως τα ημιτελικά ανόδου όπου αποκλείστηκε από την Φούλαμ και μπήκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Το επόμενο καλοκαίρι τον απέκτησε η Μπέρνλι δίνοντας 12 εκατ. ευρώ, ενώ, παράλληλα, μιλούσε και με τη Λιντς. Είναι διεθνής 44 φορές με την Εθνική, έχοντας πετύχει επτά γκολ και συμμετοχή στα δύο τελευταία EURO.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x