Stoiximan Super League

Νέος αρχιδιαιτητής ο Φρόιντφελντ - Αποχώρησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πριν την ψηφοφορία!

Ο Σουδηός, Πίτερ Φρόιντφελντ, είναι ο νέος αρχιδιαιτητής έως το καλοκαίρι. Έξαλλοι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Ψηφίστηκε δίχως την παρουσία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και αναλαμβάνει αρχιδιαιτητής έως το καλοκαίρι ο Πίτερ Φρόιντφελντ.

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με θέμα τον νέο αρχιδιαιτητή. Στην ΕΕΠ τέθηκαν δύο προτάσεις σε ψηφοφορία, με την πρώτη να είναι του Τάκη Μπαλτάκου για να δοθεί το πόστο στον Σουηδό. Η δεύτερη προέβλεπε να ζητηθούν δύο ακόμη βιογραφικά υποψήφιων αρχιδιαιτητών και να παρθεί αργότερα η απόφαση αργότερα, με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να τη ρίχνουν στο… τραπέζι.

Ψήφισαν υπέρ 8 μέλη της ΕΕΠ για να επιλεγεί σήμερα αρχιδιαιτητής, ενώ τρεις (Μαρινάκης, Καραπαπάς, Μπουτσικάρης) ψήφισαν κατά, συν δύο λευκά του ΠΣΑΠΠ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήταν «παρών», αλλά παρακολουθούσε τα όσα ειπώθηκαν τηλεφωνικά: «Είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται σήμερα για τον κύριο Σαββίδη και τον κύριο Μελισσανίδη! Ξεφτίλα! Άλλα συμφωνήσατε στην Σούπερ Λίγκα και άλλα εδώ! Ξαναλέω: Ξεφτίλα».

Από τη διαδικασία αποχώρησε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, τονίζοντας ότι: «είναι θεσμική εκτροπή, δεν έχει νόημα να παραμείνουμε. Η ΕΕΠ έχει γίνει διακοσμητική».

Από την πλευρά του ο Κώστας Καραπαπάς, είπε για λογαριασμό του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός αποχωρεί από αυτή την προφανώς στημένη και προσυνεννοημένη διαδικασία. Δεν υπάρχει πάτος που να μην τον έχετε φτάσει. Μόνο ότι υπήρχαν ομάδες που ήξεραν τον αρχιδιαιτητή από πριν αποδεικνύει πόσο στημένα είναι όλα. Ευτυχώς έγινε ψηφοφορία και όλοι οι φίλαθλοι θα ξέρουν ποιοι είναι πίσω από αυτή την ξεφτίλα! Εμείς θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τη διαδικασία και αυτό το προσυνεννοημένο θέατρο. Αν νομίζετε ότι θα πάει έτσι, είστε γελασμένοι».

Ο Γιώργος Κοσμάς από την πλευρά της ΑΕΚ είπε: «Δεν είναι ξεφτίλα να ακολουθούμε θεσμικές και καταστατικές διαδικασίες».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Δεν έγινε ψηφοφορία στη Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένη θέση. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους. Εμείς δεν χαρακτηρίσαμε την πρόσληψη Κλάτενμπεργκ. Ο χαρακτηρισμός είναι απαράδεκτος».

Στην ψηφοφορία που έγινε για τον αρχιδιαιτητή και την πρόταση του Μπαλτάκου, ψήφισαν 8 υπέρ και 2 λευκά του ΠΣΑΠΠ.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έθεσε θέμα Καπέλα, που είναι υπεύθυνος VAR της ΚΕΔ και συμφώνησαν όλοι να επιλεγεί από τον νέο αρχιδιαιτητή ένας νέο υπεύθυνος VAR.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x