Stoiximan Super League

«Άσφαιροι» στο φιλικό Λεβαδειακός και Λαμία

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι του Λεβαδειακού με τη Λαμία, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι στο 88’ με τον Μπαράλες.

Χωρίς γκολ τελείωσε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Λαμία, που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στη Λιβαδειά , με τους φιλοξενούμενους πάντως να κερδίζουν πέναλτι με τον Μπαράλες, να το εκτελεί ο ίδιος αλλά τον Μπάγιτς να αποκρούει, δύο λεπτά πριν τη λήξη!

Το χειρότερο, ωστόσο, για τον Μπάμπη Τεννέ, ήταν αναμφίβολα ο τραυματισμός του Ασίγκμπα που αποχώρησε τραυματίας στο 85ο λεπτό, μετά από κόντρα με τον Βήχο. Αντιθέτως, ο Άκης Μάντζιος δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποιο αντίστοιχο απρόοπτο…

Στον αγώνα, τώρα, η Λαμία είχε την κατοχή της μπάλας, έκανε κάποιες φάσεις αλλά της έλειψε το γκολ, την ώρα που ο Λεβαδειακός παρουσιάστηκε κινητικός, είχε διάθεση αλλά ούτε κι αυτός απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός: Επασί (46’ Μπάγιτς), Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι (46’ Μπαστακός), Γιακουμάκης (72’ Μπαστακός), Χατζηλάμπρος (60’ Βήχος), Μητρόπουλος (46’ Καθάριος), Τσαμπούρης, Όμο, Νανγκίς (46’ Σαβαντόγκο), Σουμπίνιο (72’ Ιωαννίδης).

Λαμία: Σαρανοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Παπαργυρίου, Αντέγιο, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Ταπόκο, Άντροβιτς, Τσουκαλάς, Μπούντνιτς (25’ Πόμανιτς). Αγωνίστηκαν στο β: Μελισσάς, Καραγιάννης, Δημούτσος, Αναστασιάδης, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Μπλάζιτς, Επστάιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x