Stoiximan Super League

Αθλητικός διευθυντής Αστάνα: «Τα ποσά που γράφονται για τον Καρλίτος είναι εκτός πραγματικότητας»

Ολοκληρωμένη χαρακτήρισε τη μεταγραφή του Καρλίτος ο αθλητικός διευθυντής της Αστάνα, Ιγκόρ Πάβλιουκ, τονίζοντας όμως πως τα ποσά που ακούγονται είναι εκτός πραγματικότητας.

Ο Καρλίτος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λαμίας στην ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Αστάνα και ταξίδεψε την Πέμπτη (29/02) στο Καζακστάν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Έτσι, απομένουν τα τυπικά για τη μετακίνηση του Ισπανού επιθετικού, με τον αθλητικό διευθυντή της Αστάνα, Ιγκόρ Πάβλιουκ, να αναφέρει σε δηλώσεις του πως τα ποσά που ακούγονται για τις απολαβές του Καρλίτος είναι εκτός πραγματικότητας.

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιο του. Η εμπειρία, αλλά και η ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσουν την ομάδα να λύσει τα προβλήματα της μέσα στο 2024 προκειμένου να επιστρέψει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να έχει πετυχημένη παρουσία στην Ευρώπη.

Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο του 2025. Σε ότι αφορά την αμοιβή του μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τα νούμερα που εμφανίζονται στα media δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

Στην παρούσα φάση ο σύλλογος δεν μπορεί να πληρώσει τέτοια ποσά. Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με όσα έχουν γραφτεί
», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Ιγκόρ Πάβλιουκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x