Stoiximan Super League

Ασίστ Μιριτέλο στο ντεμπούτο του και… 1-1 για Αστέρα-Ατρόμητο σε φιλικό!

Με τον Μιριτέλο να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα «κιτρινομπλέ» και να μοιράζει ασίστ, Αστέρας και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 σε φιλικό ματς στην Τρίπολη.

Αστέρας και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τρίπολη!

Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Χουάν Μιριτέλο με τα «κιτρινομπλέ», έπαιξε για 25 λεπτά στο δεύτερο μέρος και μοίρασε ασίστ στον Σίτο για την ισοφάριση των Αρκάδων, έχοντας μόλις μία προπόνηση στα πόδια του.

Οι Περιστεριώτες είχαν προηγηθεί στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους με τον Φριτζόνσον από ωραία ασίστ του Ρομπάιγ, ενώ άρεσε από την πλευρά τους ο Ασεβέδο που έδειξε πολύ καλά δείγματα.

Αστέρας-Ατρόμητος: 1-1

Το ματς:
Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς, με τον Αστέρα να παίρνει πολύ γρήγορα μέτρα στο γήπεδο. Οι Αρκάδες είχαν τις στιγμές τους και πίεζαν τον Ατρόμητο, ο οποίος βέβαια στις αντεπιθέσεις γινόταν επικίνδυνος.

Στο 18’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Καρμόνα, ο οποίος έκανε το σουτ μετά από γρήγορη αντεπίθεση, αλλά δεν ήταν εκεί κάποιος συμπαίκτης του και η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία του Τσιντώτα. Οι Αρκάδες πατούσαν καλύτερα, είχαν την κατοχή και τον έλεγχο και πίεζαν, αλλά αδυνατούσαν να μετουσιώσουν τις στιγμές τους σε γκολ, αφού τα χαλούσαν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ενώ ο Κρέσπι διαμαρτυρήθηκε για ένα χέρι-πέναλτι του Ντε Μποκ μέσα στην περιοχή το οποίο δεν είδε ο Διαμαντόπουλος και έδειξε «παίζετε». Μικρή η σημασία βέβαια σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Αστέρας-Ατρόμητος: 1-1

Τελικά, ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που βρήκε το γκολ, όταν στο 34’ ο Ρομπάιγ έκανε την σέντρα, ο Φριντζόνσον κατέβασε ωραία την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου με ωραίο τελείωμα για το 1-0. Μετά το προβάδισμά της η ομάδα του Κρις Κόλμαν ισορρόπησε το ματς, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίλαν Ράσταβατς άλλαξε όλη την ενδεκάδα της ομάδας του και έριξε στο ματς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων, Χουάν Μιριτέλο.

Ο Αστέρας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 69ο λεπτό, με τον Μιριτέλο να κάνει την κεφαλιά-πάσα στον Σίτο ο οποίος σκόραρε από κοντά για το 1-1! Ο Αργεντινός έκανε ντεμπούτο με ασίστ στην πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή του με τα κιτρινομπλέ.

0

Στην συνέχεια και η ομάδα του Περιστερίου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός όπως ήταν λογικό. Κάπως έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τον Μίλαν Ράσταβατς και τον Κρις Κόλμαν να βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Έτσι παρακολουθήσατε το φιλικό Live.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x