Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Πασχαλάκης, ο κυνισμός του ΠΑΟΚ και το… χειροκρότημα

Ο ΠΑΟΚ έκανε μια μεστή εμφάνιση κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα στην Τρίπολη και νίκησε 1-0 ύστερα από εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια. Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε τη νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έκανε και το καλύτερο παιχνίδι.

Ο δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 1-0 με πέναλτι του Βιεϊρίνια, παίρνοντας «επαγγελματική νίκη» κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μέχρι το τέλος πάλεψε για να βρει το γκολ και πήρε το χειροκρότημα του κόσμου του.

Ο προπονητής της εξέδρας τα αναλύει:

Ο Πασχαλάκης

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και κράτησε καθαρή την εστία του, παρά την πίεση των Αρκάδων. Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο που οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε τα πάντα και δεν άφησε τον Αστέρα να σκοράρει κάποιο γκολ. Τέτοιες μεγάλες εμφανίσεις χρειάζεται από τον κίπερ του ο ΠΑΟΚ σε δύσκολα ματς.

Ο κυνισμός του ΠΑΟΚ που έλειπε από το ματς με τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΟΚ ήταν… επαγγελματίας. Έκανε ένα μεστό παιχνίδι, δεν είχε πολλές φάσεις, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη που έκανε ο Αστέρας και κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τη νίκη. Κάτι το οποίο δεν το είχαμε δει στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου την… πάτησε γνωρίζοντας την ήττα.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τη φωτιά στο δεύτερο μέρος αλλά δεν… κάηκε


Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ξεκάθαρα στους γηπεδούχους, αφού είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έψαχναν συνεχώς το γκολ. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και κράτησε τη νίκη, αντιστάθηκε στην πίεση του Αστέρα και έφυγε από την Τρίπολη νικητής. Το έψαξε στην κόντρα-επίθεση κυρίως στο δεύτερο μέρος, οπισθοχωρώντας πάρα πολύ στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, δεν πλήρωσε τον χώρο που έδωσε στους Αρκάδες!

Ο περιορισμός του Μπαράλες και του Σίτο

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να περιορίσουν τόσο τον Μπαράλες, όσο και τον Σίτο και αυτός του βοήθησε ακόμη περισσότερο να φτάσουν στη νίκη. Ο Μπαράλες αποτελεί έναν από τους καλύτερους σέντερ φορ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο εγκλωβίστηκε απέναντι στους Βαρέλα, Μιχαηλίδη και είχε μόλις μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο φινάλε. Ο Σίτο από την μεριά του δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα, ούτε να κάνει τις ατομικές ενέργειες που τον έχουμε συνηθίσει, οι οποίες συνήθως «τρυπάνε» τις αντίπαλες άμυνες.

Το χειροκρότημα της εξέδρας στον Ράσταβατς και στους παίκτες

Στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης χειροκρότησαν τόσο τον προπονητή των Αρκάδων, όσο και τους παίκτες. Μια σημαντική και πολύ ωραία κίνηση από τους φίλους της ομάδας, παρόλο που ηττήθηκε, που σημαίνει την αναγνώριση της προσπάθειας που κάνει η ομάδα της Αρκαδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x