Stoiximan Super League

Αστέρας: Προς Πολωνία ο Τσιφτσής - Κοντά σε συμφωνία για Μιριτέλο

Ο Αστέρας είναι ιδιαίτερα ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Αντώνης Τσιφτσής θα δοθεί δανεικός σε πολωνικό σύλλογο, ενώ ήδη ψάχνεται ο αντικαταστάτης του και παράλληλα το deal για Μιριτέλο πλησιάζει.

Ο Αστέρας Τρίπολης αποφάσισε να εμπιστευτεί και πάλι στα χέρια του Μίλαν Ρασταβατς την ομάδα. Μια συνταγή δοκιμασμένη και επιτυχημένη, με τους Αρκάδες να έχουν δώσει στον Σέρβο τεχνικό τη δυνατότητα να φτιάξει από το... μηδέν την ομάδα όπως ο ίδιος και οι συνεργάτες του επιθυμούν.

Ο Αστέρας είναι ιδιαίτερα ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι και θα συνεχίσει να είναι για αρκετό καιρό ακόμη. Τελευταίο θέμα που προέκυψε αυτό του Αντώνη Τσιφτσή.

Ο νεαρός κίπερ αντιλαμβάνεται πως πρέπει να αρχίσει να αγωνίζεται περισσότερο, αφού και ικανότητες έχει και μπορεί να κάνει μια εξαιρετική καριέρα. Για αυτό και έχει συμφωνήσει με τον Αστέρα Τρίπολης για να δοθεί δανεικός σε έναν πολωνικό σύλλογο της πρώτης κατηγορίας ώστε να πάρει χρόνο στα πόδια του.

Την ίδια ώρα, οι Αρκάδες συνεχίζουν να ψάχνονται τόσο για τον αντικαταστάτη του Τσιφτσή, αφού δεδομένο μοιάζει να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας που θα καλύψει το κενό του και θα βρίσκεται δεύτερος στην ιεραρχία πίσω από τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν και δύσκολα θα χάσει τη θέση του κάτω από το δοκάρια.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χουάν Μιριτέλο, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές πάνε εξαιρετικά και το deal φαίνεται να πλησιάζει υπερβολικά, ίσως είναι και θέμα χρόνου. Με τον Αστέρα να ασκεί έντονο πρέσινγκ στην Ντεφένσα Χουστίθια για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία σε όλα και ο Αργεντινός φορ από την πλευρά του προσπαθεί και αυτός να πιέσει για τη μεταγραφή του.

Φυσικά, το σκάουτινγκ και το ψάξιμο συνεχίζεται, με τους Αρκάδες να αναζητούν δύο χαφ τουλάχιστον αλλά και ένα δεκάρι ώστε να γεμίσουν τα τελευταία κενά του ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x