Stoiximan Super League

Ο Αστέρας φουλάρει για την απόκτηση του Χουάν Μιριτέλο!

Ο Χουάν Μιριτέλο πιθανότατα αποχωρεί από την Ντεφένσα Χουστίθια και ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται εδώ και ημέρες σε διαπραγματεύσεις μαζί του για να καλύψει το κενό του Χερόνιμο Μπαράλες.

Η περίπτωση του Χουάν Μπαουτίστα Μιριτέλο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Αστέρα Τρίπολης για να καλυφθεί το κενό που άφησε μετά την αποχώρησή του από την ομάδα ο Χερονιμο Μπαραλες. Μια κίνηση για την οποία είχατε ενημερωθεί προ ημερών από το sportfm.gr.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις των Αρκάδων με τον Αργεντινό στράικερ βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και το όνομά του είναι κυκλωμένο από την ομάδα ώστε να αποτελέσει τον σέντερ φορ που θα έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να... γεμίσει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.



Ο Μιριτέλο αναμένεται να αποχωρήσει από την Ντεφένσα Χουστίθια και οι συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης, πάνε καλά. Οι διαπραγματεύσεις κρατάνε αρκετές ημέρες και η ομάδα αναμένει την οριστική του απάντηση, η οποία συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες για να είναι θετική. Ωστόσο, η Ντεφένσα διατηρεί ακόμη τα δικαιώματά του και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή με τους Αρκάδες για να... μετακομίσει ο Αργεντινός φορ στη χώρα μας. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Αστέρα να πληρώνει ένα ποσό στην ομάδα της Αργεντινής και αυτή να διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης!

Η ομάδα του Μίλαν Ρασταβατς δεν παίζει πάντως μόνη της για την απόκτηση του Αργεντινού φορ μιας και βρίσκεται στη λίστα αρκετών συλλόγων της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής, με τις Ινστιτούτο, Ουνιόν Σάντα Φε και Ιντεπεντιέντε να έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Καταλαβαίνει κανείς πως η υπόθεση του 24χρονου επιθετικού μόνο... εύκολη δεν είναι για τους Αρκάδες, οι οποίοι τον είχαν στη λίστα τους εδώ και αρκετούς μήνες και πλέον είναι γερά στο κόλπο της απόκτησης του. Η απάντηση του ικανού φορ αναμένεται σύντομα και υπάρχει η αισιοδοξία για ολοκλήρωση της μεταγραφής σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε ο Αργεντινός φορ να έρθει στην Τρίπολη και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Όλα είναι σε καλό δρόμο και πιθανότατα θα υπάρξει γάμος, αλλά ας περιμένουμε την οριστική εξέλιξη!



Ο Μιριτέλο σκοπεύει να κάνει για πρώτη φορά το μεγάλο βήμα και να βγει εκτός Αργεντινής, ενώ το γεγονός πως ο Αστέρας έχει αρκετούς Ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές αναμένεται να τον βοηθήσει σημαντικά στην προσαρμογή του. Την ίδια ώρα, είναι ένας παίκτης που είναι ενεργός και έρχεται ουσιαστικά έτοιμος, με σκοπό να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις και να πάρει χρόνο συμμετοχής από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Ανήκε στην Ντεφένσα από το 2019, ενώ είχε δοθεί δανεικός αρχικά στη Φλάνδρια και στη συνέχεια σε Ταγέρες και Σαν Μαρτίν με τις οποίες είχε εξαιρετικές σεζόν, μετρώντας 10 και 12 γκολ σε 24 και 25 συμμετοχές αντίστοιχα. Αυτές οι χρονιές του έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά οι 14 από τις 15 φετινές συμμετοχές ήταν ως αλλαγή, σκοράροντας πάντως τρία τέρματα.



Ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να... εκτελεί μέσα από το κουτί, όντας κλασικό 9άρι ο οποίος διακρίνεται για την δύναμη του και τις πολύ καλές τοποθετήσεις του μέσα στην περιοχή. Συμμετέχει αρκετά στη δημιουργία του αγώνα, αφού συχνά πυκνά βάζει πλάτη τους αντιπάλους του και σπάει μπάλες στους συμπαίκτες του, ενώ είναι ένας ποδοσφαιριστής σε πολύ καλή ηλικία, ο οποίος μπορεί να έχει και μεταπωλητική αξία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x