Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και βάλαμε τις βάσεις για να φτάσουμε σε θριαμβευτική νίκη»

Όσα δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την εμφατική νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 επί του ΟΦΗ.

Σεφτέ στο πρωτάθλημα έκανε ο Αστέρας Τρίπολης επικρατώντας με 3-0 του ΟΦΗ!

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς εμφανίστηκε χαρούμενος μετά το παιχνίδι, όπως είναι λογικό και έδωσε το έναυσμα για την συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή:
Για το τι του άρεσε περισσότερο στην επανεμφάνιση του στη Τρίπολη:
«Παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και βάλαμε τις βάσεις για να φτάσουμε στην θριαμβευτική νίκη μας. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ξαναβρήκαμε το σημείο που κερδίζεις και να μην δέχεσαι γκολ είναι επίσης πολύ σημαντικό».

Για την παράδοση απέναντι στον ΟΦΗ:
«Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η ιδιαίτερα καλή παράδοση για εμάς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Αστέρας στη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Θεωρώ ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και το πρώτο ημίχρονο πρέπει να είναι ο οδηγός μας για την συνέχεια, με σκοπό να έχουμε μεγαλύτερα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου και να έχουμε περισσότερο ροτέισον στους παίκτες».

Ενώ στην συνέντευξη Τύπου ο Ράσταβατς ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη όχι μόνο γιατί πήραμε τη νίκη αλλά και γιατί δεν δεχτήκαμε γκολ. Χάρηκα πραγματικά για την εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε πολύ καλό επίπεδο συγκέντρωσης. Θεωρώ πως με την πολύ καλή εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε και διατηρήσαμε τον ρυθμό δίχως να ανησυχήσουμε πραγματικά. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, ίσως τους ξαφνιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έδειξε το πολύ καλό πρόσωπο που τον γνωρίζει και έβγαλε πράγματα που εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε όπως είναι η συνοχή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x