Stoiximan Super League

Άντεξε κόντρα στον Αστέρα και πήρε σημαντικό βαθμό ο Ατρόμητος!

Ο Αστέρας ήταν συνολικά ανώτερος αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ, με τον Ατρόμητο να φεύγει όρθιος και με σημαντικό βαθμό από την Τρίπολη (0-0).

Όρθιος στην Τρίπολη ο Ατρόμητος! Παρότι ο Αστέρας ήταν συνολικά ανώτερος, δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης, με τους Περιστεριώτες να παίρνουν σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής (0-0).

Ο Γιαννιώτης με μεγάλες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν, ενώ και ο Τσιφτσής είχε εξαιρετικό πρόσωπο, με τον Αλιμπέκ να μπαίνει στο 77' και να αποβάλλεται οκτώ λεπτά αργότερα για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπενίτο.

Έπεσε 8ος με 39 βαθμούς ο Αστέρας, στο +6 πλέον από την προτελευταία Λαμία ο Ατρόμητος.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-4-2 κατέβασε τον Αστέρα ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Τσιφτσής στο τέρμα με τους Καρμόνα, Πίτσου, Αντζουλά και Τασουλή στην άμυνα. Βαλιέντε, Σανταφέ οι δυο χαφ, στα πλάγια οι Ριέρα, Σίτο και ο Κρέσπι με τον Μπενίτο στην επίθεση.

Με 4-3-3 κατέβασε τον Ατρόμητο ο Κρις Κόλμαν. Ο Γιαννιώτης στην εστία, με τους Κιβρακίδη, Χατζηϊσαΐα, Μαυρομμάτη, Καστεγιάνο στην τετράδα της άμυνας. Ο Σάλομον με τον Χαρίση και τον Έρλινγκμαρκ στα χαφ, με τους Μουνίθ, Ναμπί στα άκρα και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.


Το ματς

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ο Αστέρας είχε περισσότερο τον έλεγχο, δημιουργούσε φάσεις, ωστόσο είχε πρόβλημα στις τελικές. Στο 26’ ο Σίτο είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει καλά την μπάλα μέσα από την περιοχή.

Ο Ατρόμητος είχε μόνο δυο τελικές με τον Ναμπί, ο οποίος είδε τον Τσιφτσή να βγαίνει νικητής σε αμφότερες και να κρατάει καθαρή την εστία του. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να ξεκινούν το δεύτερο ημίχρονο ακριβώς όπως άρχισε το ματς.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους κύλησαν με τον ίδιο ρυθμό, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να πιέζει, και εκείνη του Κρις Κόλμαν να προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: 0-0

Στο 51’ ο Αστέρας είχε δοκάρι με κεφαλιά του Πίτσου, ενώ νωρίτερα ούτε ο Μπενίτο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος άρχιζε να ανεβάζει ρυθμό στην συνέχεια και δημιουργούσε φάσεις. Στο 58’ ο Γιαννιώτης έκανε μια πολύ μεγάλη επέμβαση στο κοντινό σουτ του Ριέρα, κρατώντας καθαρή την εστία του.

Στο 69’ οι Αρκάδες είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μπενίτο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη, ο οποίος του είπε όχι. Άλλη μια μεγάλη επέμβαση του τερματοφύλακα του Ατρομήτου, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Ριέρα πήρε το ριμπάουντ, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: 0-0

Στο 77' ο Αλιμπέκ μπήκε στο ματς, ωστόσο στο 85’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε τον Ατρόμητο με 10 παίκτες, αφού εκτός φάσης χτύπησε τον Μπενίτο. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 2η αγωνιστική των playouts.


MVP: Ο Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού. Ο Έλληνας κίπερ του Ατρομήτου έκανε τεράστιες επεμβάσεις και κράτησε καθαρή την εστία του παρά την πίεση του Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: 0-0

Η σφυρίχτρα: Ο κ. Ευαγγέλου δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια δύσκολη φάση. Η αποβολή του Αλιμπέκ ήταν σωστή, καθώς δεν χρειαζόταν να χτυπήσει τον Μπενίτο ενώ είχε σταματήσει η φάση.



Έτσι παρακολουθήσατε το παιχνίδι μέσω του sportfm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x