Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες

Ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στην Τρίπολη στις 20:00 για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 20:00 στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, στο ματς που ανοίγει την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League (sportfmgr, bwinΣΠΟΡ FM, Nova).

Ο Αστέρας την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ εκτός έδρας με 2-0, σε ένα ματς το οποίο ο Άκης Μάντζιος το προετοίμαζε όλη την εβδομάδα, αλλά η αποβολή του Γκαρντάφσκι μόλις στο 4ο λεπτό, του χάλασε εντελώς τα σχέδια. Οι Αρκάδες έχασαν και φέτος τον στόχο τους που ήταν η εξάδα και βρίσκονται στην 10η θέση με 24 βαθμούς, έχοντας μέχρι στιγμής 4 νίκες, 12 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γκαρντάφσκι, Καστάνιο, όπως και οι τραυματίες Μπαρτόλο, Τασουλής, Κωστέας. Ο Κρέσπι είναι ακόμη ανέτοιμος. Στην αποστολή συμπεριέλαβε ο Άκης Μάντζιος τους νεαρούς Ηλία Χριστόπουλο και Ιβάν Ντεμιντένκο, αλλά και τον Μπάγκους Κάφι.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Καρμόνα, Πίτσου, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Αλάγκμπε, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Ντεμιντένκο, Ζουγλής, Μπάγκους Κάφι.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος την περασμένη αγωνιστική ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη και γνώρισε την ήττα από τον Άρη (2-1). Ένα ματς το οποίο οι Περιστεριώτες βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά στο τελευταίο τέταρτο πάλεψαν για να πάρουν κάτι χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν έχει επίσης το νου της στο ματς με την ΑΕΚ το οποίο τελικά ορίστηκε στις 8 Μαρτίου και 17:30 η ώρα και θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην 8η θέση με 28 βαθμούς όσους έχει και ο Παναιτωλικός, με τις πιθανότητες πλέον για εξάδα να είναι ελάχιστες. Μέχρι στιγμής μετράει 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Ο Κρις Κόλμαν έχει στη διάθεσή του ξανά τον Μαυρομμάτη, αλλά και τον Κλωναρίδη για το ματς με τους Αρκάδες, ενώ δεν έχει καμία απουσία να αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος, Κλωναρίδης.

Πιθανές ενδεκάδες:
Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Πίτσου, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Αλάγκμπε, Μουνάφο - Ζουγλής, Μπερτόγλιο, Σίτο - Μπαράλες.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζησαΐας, Ντε Μποκ - Οικονομίδης, Γκονζάλες - Ροτάριου, Καμαρά, Ρομπάιγ - Τζαβίδας.

Διαιτητής: Τσετσίλας Κωνσταντίνος
Βοηθοί: Τζιουβάρας Θεόδωρος, Σακκάς Παναγιώτης – Δημήτριος
Τέταρτος: Αγγελάκης Άγγελος
VAR: Γκορτσίλας Ευστάθιος, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x