Stoiximan Super League

Το… βιολί του ο Αστέρας και πιέζει για εξάδα!

Τρίτη σερί εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά κόντρα στον Βόλο και οι Αρκάδες βρίσκονται στο -3 από την εξάδα.

Χτίζει σερί εξάδας στο «σπίτι» του ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες πήραν τρίτη σερί εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0, αυτή τη φορά λυγίζοντας τον αξιόμαχο Βόλο για να μειώσουν ξανά την απόσταση από την εξάδα στους τρεις βαθμούς.

Ο Κέβιν Σονί έλυσε τον γόρδιο δεσμό και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να είναι ο κορυφαίος του αγώνα κρατώντας όρθιους τους γηπεδούχους με τρομερές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος. Το πάλεψε ο Βόλος αλλά δεν έφτανε, μένει στους 18 βαθμούς.


Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-4-2 κατέβασε τον Αστέρα ο Μίλαν Ράσταβατς. Στην εστία ο Παπαδόπουλος, με τους Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλο, Άλβαρες στην άμυνα. Μουνάφο, Κανελλόπουλος στα χαφ, στα πλάγια οι Ριέρα, Σίτο και δίδυμο στην επίθεση οι Σονί, Μπαράλες.

Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Βόλο ο Κώστας Μπράτσος. Στο τέρμα ο Κότνικ, με τους Άλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο και Φεράρι στην τετράδα της άμυνας. Τσοκάνης, Μπαριέντος στα χαφ, με τους Ρεγκατέν, Ορός, Φερνάντες στη μεσοεπιθετική τριάδα και ο Φαν Βέερτ προωθημένος.

Το ματς

Καλύτερος ο Βόλος στο πρώτο μέρος, με τον Αστέρα να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις και τον Παπαδόπουλο να κάνει τρεις φανταστικές επεμβάσεις που κράτησαν καθαρή την εστία του. Ήταν στο 20ο λεπτό του αγώνα όταν ο Φαν Βέερτ έκανε ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ, αλλά ο κίπερ των γηπεδούχων του είπε όχι σε συνδυασμό με το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Ρεγκατέν επιχείρησε ένα σουτ μέσα από την περιοχή με τον Παπαδόπουλο να κάνει μια τρομερή επέμβαση. Στο 33’ ο Τσοκάνης έκανε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Έλληνας κίπερ των Αρκάδων δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος: 1-0

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας Τρίπολης άρχισε να ανεβαίνει και να δημιουργεί, αλλά ο Κότνικ ήταν εκεί και κρατούσε καθαρή την εστία του μέχρι το 41ο λεπτό όπου ο Καρμόνα έσπασε στον Σονί που έκανε δυο κοντρόλ στον αέρα και με φοβερό σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος: 1-0

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες μπήκαν φορτσάτοι στο παιχνίδι, με τον Βόλο να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στο 64’ ο Τιλίκα που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι από πλάγια θέση αλλά δεν τα κατάφερε, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν σε αυτό το τέμπο αλλά να μην καταφέρνουν να καθαρίσουν το ματς. Όσο περνούσε η ώρα άρχισαν να κλείνονται για να κρατήσουν τη νίκη, γλίτωσαν από το κακό τελείωμα του Τσοκάνη μέσα από την περιοχή και αρκέστηκαν τελικά στο να επικρατούσαν με το… φτωχό αλλά συνηθισμένο γι’ αυτούς στα τελευταία ματς 1-0.

MVP: Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα! Ο Έλληνας τερματοφύλακας έπιασε τα πάντα από τον Βόλο, έκανε τρεις τουλάχιστον φανταστικές επεμβάσεις, κρατώντας καθαρή την εστία του. Δικαίωσε εν μέρει και τον προπονητή του Μίλαν Ράσταβατς, για την εμπιστοσύνη που του έδειξε στα τελευταία ματς και πήρε ρεβάνς για την κακή του εμφάνιση στο ματς του πρώτου γύρου.

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος: 1-0

Η σφυρίχτρα: Ο κ. Περράκης δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια περίεργη φάση. Πέρασε απαρατήρητος, κάνοντας ένα καλό παιχνίδι.

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος: 1-0


Έτσι παρακολουθήσατε το ματς μέσω του sportfm.gr

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Πίτσου (88' Ιγκλέσιας), Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Κανελλόπουλος (65' Βαλιέντε), Σίτο (81' Κρέσπι), Ριέρα (65' Τιλίκα), Σονί (88' Καπίγια) και Μπαράλες.

Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Γκουλέν (90' Τερεζίου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (66' Ροσέρο), Όρος, Φερνάντες και Φαν Βέερτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x