Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος: Η εδραίωση στην εξάδα και στην… κατηγορία!

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στις 17:30 τον Βόλο, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17:30 όπου ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Βόλο, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League (Novasports, bwinΣΠΟΡ FM, sportfm.gr).

Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, αφού οι Αρκάδες θέλουν να εδραιωθούν στην εξάδα μετά τις βαθμολογικές απώλειες που είχαν Ατρόμητος και Λαμία, ενώ οι Μαγνήσιοι αναζητούν το αποτέλεσμα που θα τους απομακρύνει από τα χαμηλά του ταμπλό!

Ο Αστέρας την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), χάνοντας την ευκαιρία να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, αλλά και να διατηρήσει την απόσταση από τους διώκτες του στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα. Επιπλέον, το ταξίδι του Κυπέλλου έληξε άδοξα για τους Αρκάδες, αφού αποκλείστηκαν από τον Πανσερραϊκό μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας (3-1 συν. σκορ). Το πάλεψαν αρκετά και θα μπορούσαν να κυνηγήσουν μια μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν ήταν εύστοχοι και το πλήρωσαν.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στην 6η θέση με 23 βαθμούς και μέχρι στιγμής μετράει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες. Είχε στόχο να φτάσει όσο μακριά μπορεί στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ωστόσο τώρα πρέπει να κοιτάξει παρακάτω και να πάει όσο καλύτερα μπορεί στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-5, μετρώντας δύο νίκες στα τρία πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό του.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει ξανά στη διάθεσή του τον Χουλιάν Μπαρτόλο, ο οποίος αν χρειαστεί θα πάρει λιγοστό χρόνο συμμετοχής, ώστε να μην πιεστεί, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Γιαμπλόνσκι, επίσης για να αγωνιστεί για 15-20 λεπτά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Γκαρθία, Πίτσου, Γκρόζντανιτς, Βαλιέντε για λόγους τακτικής, όπως και Ντιαρά που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Χουχούμης, Καρμόνα, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Από την άλλη, ο Βόλος την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο, σε ένα ματς όπου η ομάδα της Μαγνησίας είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Το ταξίδι του Κυπέλλου έληξε άδοξα και για τον Βόλο, αφού με συνολικό σκορ 3-0 αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ, χάνοντας μεσοβδόμαδα με 2-0 στο «Πανθεσσαλικό».

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ βρίσκεται στην 12η θέση με 14 βαθμούς και μέχρι στιγμής μετράει συνολικά 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες. Θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Παρότι έδειξε να ξεκινάει πολύ καλά με τον Ισπανό τεχνικό μετρώντας συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, δεν συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Λόπεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Άλχο, Καλογερόπουλο και Μεταξά, ενώ αντίθετα επέστρεψαν οι Τσοκάνης, Μύγας, Μπαριέντος. Για πρώτη φορά στην αποστολή σε ματς πρωταθλήματος βρίσκεται και ο Ράσιτς, ο οποίος μεσοβδόμαδα πήρε το… βάπτισμα του πυρός, παίζοντας για λίγα λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Βόλου: Κόστιτς, Κόβατς, Παπαδόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Μύγας, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Καραγιάννης, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης, Γκαρσία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Μουνάφο, Γκος - Καλτσάς, Ζουγλής, Κρέσπι - Μιριτέλο.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς - Μύγας, Ράσιτς, Σιέλης, Κίτσος - Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς - Ντέλετιτς, Κόμπα, Γκαρσία - Μωραΐτης.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Νικολαΐδης, Διαμαντής, 4ος Βάτσιος, VAR: Τσέτσιλας, Μεϊντάνας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x