Stoiximan Super League

Βραβεύτηκε από τον Αστέρα Τρίπολης ο Μπαντής (pics)

Ο Γιώργος Μπαντής βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ως πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, από τον Αστέρα Τρίπολης πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τον Γιώργο Μπαντή βράβευσε πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες θέλησαν να τιμήσουν τον πρώην τερματοφύλακα τόσο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ως πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, έχοντας συμβάλει αρκετά για να βελτιωθούν οι συνθήκες και τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, ο Μπαντής έχει φορέσει και τη φανέλα του Αστέρα για μια πενταετία, όντας μέλος της ομάδας που είχε παίξει μεταξύ άλλων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και στην Ευρώπη.

Στον 38χρονο δόθηκαν μια τιμητική πλακέτα, αλλά και μια εμφάνιση της ομάδας με το όνομά του στην πλάτη.










«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τίμησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και εν ενεργεία Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή για την προσφορά του στον σύλλογο, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνολικά στον αθλητισμό. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, ο Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Μποροβήλος προσέφερε στον Γιώργο Μπαντή τη φετινή φανέλα της ομάδας, ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε και από εκπρόσωπο των Tigers, των οργανωμένων φιλάθλων του ΑΣΤΕΡΑ.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαντής ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του ΑΣΤΕΡΑ, κ. Δημήτρη Μπάκο και κ. Γιάννη Κααϋμενάκη και τους ανθρώπους της διοίκησης για όσα τού προσέφεραν στη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής»
, αναφέρει η ενημέρωση του Αστέρα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x