Stoiximan Super League

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπαράλες στην Αργεντινή ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει έρθει σε συμφωνία με τον... αντικαταστάτη του Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr προέρχεται από το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Τον αντικαταστάτη του Χερόνιμο Μπαράλες έχει βρει ήδη ο Αστέρας Τρίπολης!

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως οι Αρκάδες έχουν συμφωνήσει σε όλα με έναν επιθετικό από την Αργεντινή, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας

Πρόκειται για έναν σέντερ φορ που του αρέσει να... εκτελεί μέσα από το κουτί, όντας κλασικό 9άρι ο οποίος διακρίνεται για την δύναμη του και τις πολύ καλές τοποθετήσεις του μέσα στην περιοχή. Συμμετέχει αρκετά στη δημιουργία του αγώνα, αφού συχνά πυκνά βάζει πλάτη τους αντιπάλους του και σπάει μπάλες στους συμπαίκτες του, ενώ είναι ένας ποδοσφαιριστής σε πολύ καλή ηλικία, ο οποίος μπορεί να έχει και μεταπωλητική αξία.

Οι επαφές με τον Αργεντινό στράικερ είναι σε προχωρημένο επίπεδο και απομένουν τα τυπικά, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί σύντομα στην Τρίπολη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Με τον Μίλαν Ρασταβατς να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του, βλέποντας στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπαράλες αλλά και τον παίκτη που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επίθεση και θα συνθέσει το δίδυμο στη θέση του φορ παρέα με τον Βασίλη Μάντζη.

Οι μεταγραφές για τους Αρκάδες πάντως δεν θα σταματήσουν εδώ καθώς θα αποκτηθούν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές. Με το βλέμμα κυρίως να είναι στον άξονα, αποκτώντας τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές σε αυτό το σημείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x