Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Έκλεισε τον Γκος, στο περίμενε και για Φοσάτι!

Ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε και φέρνει τον Σον Γκος για την ενίσχυση στον άξονα, ενώ περιμένει και τον… δύσκολο Μάρκο Φοσάτι, ο οποίος εφόσον απαντήσει θετικά θα αποκτηθεί επίσης.

Φουλάρει για την ενίσχυση στον άξονα και την ολοκλήρωση του ρόστερ του ο Αστέρας Τρίπολης!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρκάδες προχωράνε στην απόκτηση του Σον Γκος, το όνομα του οποίου σας είχε αποκαλύψει προ ημερών το sportfm.gr πως απασχολεί την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο 28χρονος μέσος ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρησή του από την Μάδεργουελ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αστέρα και αναμένεται στην Τρίπολη πιθανότατα την Παρασκευή ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «κιτρινομπλέ», περνώντας από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Ο ύψους 1,91μ. Βρετανός χαφ (με καταγωγή από Β. Ιρλανδία και Αγγλία) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Έξετερ, για να ακολουθήσει η δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία υπήρξε σημαντικό γρανάζι και κατέκτησε μαζί της δύο πρωταθλήματα Premier League u21.

Ο 28χρονος μέσος είχε πάρει τον Ιανουάριο του 2017 μεταγραφή στην ΚΠΡ, η οποία πλήρωσε 590 χιλ. ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους» και έναν χρόνο αργότερα πήγε δανεικός στη Ρέιντζερς, γράφοντας 15 εμφανίσεις με 2 γκολ και 2 ασίστ. Σεντ Τζόνστον και Σριούσμπερι ήταν οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του, με τη Μάδεργουελ να αποτελεί τον τελευταίο του, όπου και αγωνίστηκε για μια διετία (74 συμμετοχές, 2 γκολ, 11 ασίστ).



Ο Σον Γκος ίσως να μην είναι, όμως, η μοναδική μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης, αφού υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει και δεύτερη κίνηση, πάλι στον άξονα. Μέσω του sportfm.gr είχατε ενημερωθεί από την 1η Σεπτεμβρίου για τον Μάρκο Φοσάτι και ο Ιταλός χαφ συνεχίζει να απασχολεί. Ο έμπειρος μέσος με θητεία σε Serie A & Β αλλά και Κροατία, έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από την ομάδα της Τρίπολης. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ο έμπειρος Ιταλός χαφ είναι διστακτικός να έρθει στη χώρα μας για συγκεκριμένους λόγους που έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους Αρκάδες.

Σύντομα αναμένεται να απαντήσει οριστικά και εφόσον τελικά αλλάξει γνώμη και απαντήσει θετικά, θα προχωρήσει και η δική του περίπτωση, με τους Αρκάδες να αποκτάνε δύο χαφ και να θωρακίζουν τον άξονά τους ακόμα περισσότερο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x