Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Αναμονή για Τσόκαϊ - Οι εναλλακτικές λύσεις για το «6»

Την ώρα που στον Αστέρα Τρίπολης αναμένουν την οριστική απάντηση του Ένις Τσόκαϊ, σχεδιάζουν το plan b για την ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει το μεταγραφικό του ντεμαράζ, συνδυάζοντας ουσία αλλά και ποιότητα!

Οι Αρκάδες πήραν τον Γιουμπά Ντιαρά από την Κάντιθ με τη μορφή δανεισμού για να γεμίσουν στο «8», ενώ ολοκληρώνουν και την σούπερ κίνηση με τον Φέντε Βίκο, καλύπτοντας με μια σπουδαία μεταγραφή το κενό στο «10» μετά την αποχώρηση του Φακούντο Μπερτόγλιο, για την οποία είχατε ενημερωθεί προ δύο ημερών.

Παρόλα αυτά, οι κινήσεις δεν σταματάνε εδώ αφού τουλάχιστον μία ακόμη μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί! Είχατε διαβάσει πρώτοι μέσα από το sportfm.gr ότι ο Ένις Τσόκαϊ απασχολεί τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Αλβανό χαφ του Παναθηναϊκού να αποτελεί την πρώτη επιλογή για την ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ολοκληρωθεί με συμφωνία, επί της ουσίας, εδώ και ημέρες, με τον Τσόκαϊ να μην έχει απαντήσει ακόμη και να συνεχίζει να το σκέφτεται. Όχι γιατί δεν θέλει να αγωνιστεί στους Αρκάδες, αλλά διότι επιθυμεί να παλέψει για μια θέση και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο «τριφύλλι».

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως στον Αστέρα δεν κάθονται… άπραγοι και έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις εφόσον ο μέσος των «πράσινων» απαντήσει αρνητικά. Πρόκειται για 3 έμπειρους ποδοσφαιριστές που είναι στη λίστα των Αρκάδων και αποτελούν ουσιαστικά το plan b.

Ο Έρικ Σάμπο, παλιός γνώριμός μας, είναι μία από αυτές τις επιλογές. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ, Σπαρτάκ Τρνάβα, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Καραγκιουμρούκ, Ρίζεσπορ και Ανόρθωση ενώ πλέον είναι ελεύθερος. Ο 31χρονος χαφ είναι επίσης 18 φορές διεθνής με την Σλοβακία!



Ο Μάρκο Φοσάτι είναι μία ακόμη επιλογή που εξετάζεται και αρέσει. Οδεύει προς το 31ο έτος της ηλικίας του και έχει μεγάλη εμπειρία από το ιταλικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Έχει περάσει από τις ακαδημίες των Μίλαν και Ίντερ, ενώ με τους «ροσονέρι» είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπάρι, Άσκολι, Περούτζια, Κάλιαρι, Βερόνα, Μόντσα, ενώ τις τρεις τελευταίες σεζόν φορούσε τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ιταλίας, έχει τεράστια εμπειρία με συμμετοχές στη Serie B, ενώ με τη Χάιντουκ έπαιξε σε 78 ματς (2 γκολ και 4 ασίστ).





Τέλος, ο Ματέους Σάλες είναι η περίπτωση που συμπληρώνει την… τετράδα της λίστας με τους αμυντικούς μέσους. Στα 28 του, δεν έχει βγει ποτέ από τη Βραζιλία αλλά διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της χώρας του. Παλμέιρας, Μπαΐα, Αμέρικα, Νοβοριζοντίνο, Φιγκεϊρένσε και Κορίτιμπα οι ομάδες που έχει αγωνιστεί! Έχει συμβόλαιο ως των ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ έχει γεμάτη σεζόν ως τώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x