Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Έρχεται άμεσα ο Παλάσιος - Περνά ιατρικά και υπογράφει!

Ο Αστέρας Τρίπολης φέρνει εντός των επόμενων ωρών τον Χουλιάν Παλάσιος και ολοκληρώνει μια εξαιρετική μεταγραφή, ενισχύοντας το μεσοεπιθετικό του κομμάτι.

Έρχεται στην Ελλάδα για τον Αστέρα Τρίπολης ο Χουλιάν Παλάσιος. Προ ημερών είχατε ενημερωθεί μέσω του sportfm.gr πως η μεταγραφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού πρέπει να θεωρείται τελειωμένη, με τον 24χρονο να αναμένεται άμεσα στη χώρα μας.

Ο Παλάσιος θα φτάσει μέσα στο επόμενο 24ωρο εφόσον δεν αλλάξει κάτι και μετατεθεί η άφιξη του, με σκοπό να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει άλλη μια εξαιρετική περίπτωση μεσοεπιθετικού στα χέρια του.



Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σαν Λορέντσο, διακρίνεται για την ποιότητά του και την κοφτή του ντρίμπλα, όπως και για το γεγονός ότι μπορεί να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα με το κάθετο ποδόσφαιρο που του αρέσει να παίζει. Το 2022 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπάνφιλντ (30 ματς, 1 γκολ), ενώ πέρυσι έπαιξε στην Γκοΐας (49 ματς, 3 γκολ, 3 ασίστ). Με τη Σαν Λορέντσο, έχει γράψει 40 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, πέρα από το «10».

Όλα αυτά και ενώ οι Αρκάδες έχουν κάνει ήδη εντυπωσιακό μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τους Γιαμπλόνσκι, Λύρατζη, ενώ έφεραν πίσω στην ομάδα ξανά τον Τσιφτσή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x