Stoiximan Super League

Στo «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τελικά το φιλικό Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός

Στην Τρίπολη κι όχι στη Νεάπολη θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (1/8) το φιλικό μεταξύ του Αστέρα και του Ιωνικού, όπως ενημέρωσαν οι «κυανόλευκοι».

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης (1/8, 19:30) θα διεξαχθεί τελικά η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Αστέρα και του Ιωνικού. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στην έδρα των «κυανόλευκων» στη Νεάπολη, ωστόσο λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα του γηπέδου (έργα συντήρησης λόγω της ζέστης), πάρθηκε η απόφαση να μεταφερθεί σε εκείνη των Αρκάδων.

Παράλληλα, οι νεοφώτιστοι ενημέρωσαν ότι το πρωί της Πέμπτης (29/7) σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τους τμήμα υποβλήθηκε σε τεστ Covid-19, ενώ για το απόγευμα της ίδιας μέρας είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής.


Αναλυτικά, η ενημέρωση του Ιωνικού:

«Σε διαγνωστικό έλεγχο - τεστ Covid-19 υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας.

Για το απόγευμα, είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις 19:00 στο γήπεδο της Φυλής.

Το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (31/7) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη θα ξεκινήσει στις 20:00, ενώ το φιλικό τεστ της Κυριακής (1/8) με τον Αστέρα θα διεξαχθεί τελικά στην Τρίπολη (σέντρα στις 19:30) και όχι στη Νεάπολη, λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x