Stoiximan Super League

Ιωνικός: Κοντά σε Τουράμ, κοιτάζει και αλλού για εξτρέμ

Κοντά στην απόκτηση του πρώην φορ της Λαμίας και της Κέρκυρας, Ροτζέριο Τουράμ, βρίσκεται ο Ιωνικός, ο οποίος εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για τα εξτρέμ, λόγω του θέματος με τη βίζα του Λένις.

Σε συμφωνία με τον Ροτζέριο Τουράμ ήρθε ο Ιωνικός! Οι «κυανόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με τον πρώην επιθετικό της Λαμίας και της Κέρκυρας και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της απόκτησής του. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού -εφόσον σφραγίσει τη μεταγραφή- θα κλείσει την τριάδα για τη θέση του σέντερ φορ (Ιατρούδης και Μάναλης οι άλλοι δύο), με τον 30χρονο Βραζιλιάνο να ξεκινά από την... pole position για τη θέση του βασικoύ.

Ο Τουράμ έγινε γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από την παρουσία του στην Κέρκυρα την τριετία 2016-2019 (66 συμ., 17 γκολ / 1 ασίστ) και στη Λαμία το πρώτο μισό της σεζόν 2019-2020, όπου εντυπωσίασε με έξι τέρματα και μία ασίστ σε 16 εμφανίσεις του. Έκτοτε, πωλήθηκε στην τούρκικη Κόνιασπορ (16 συμ., 1 γκολ), για να συνεχίσει στην Τούζλασπορ (31 συμ., 14 γκολ / 2 ασίστ), από όπου έμεινε κι ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι. Άρχισε την καριέρα από τη Βραζιλία, για να αγωνιστεί εν συνεχεία και στην Κύπρο με τις φανέλες των Άρη και Απόλλωνα Λεμεσού.

Από εκεί και πέρα, στο στρατόπεδο των Νικαιωτών κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις για τη θέση του εξτρέμ, λόγω της καθυστέρησης της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ρεϊνάλντο Λένις. Η εξασφάλιση της βίζας του 29χρονου Κολομβιανού είναι εκείνη που έχει τρενάρει το ντύσιμό του στα κυανόλευκα, με τον Ιωνικό να αναμένει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- εντός των επόμενων ημερών. Παρόλα αυτά, η υπόθεσή του παραμένει ανοικτή για τους νεοφώτιστους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x