Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά: Για την επιστροφή στις νίκες οι Αρκάδες, παίζουν τη… ζωή τους οι φιλοξενούμενοι

Ο Αστέρας υποδέχεται την Κηφισιά στην Τρίπολη για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Σημαντική αναμέτρηση στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να υποδέχεται την Κηφισιά για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Οι γηπεδούχοι αναζητούν την επιστροφή τους στα τρίποντά μετά από δύο και πλέον μήνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν τη… ζωή τους.

Μάλιστα, το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του αφού ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα είχαν υπάρξει στις κάμερες και στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, με τον έλεγχο της αστυνομίας να το επιβεβαιώνει.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ξεκινήσει με δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στα playouts. Πρώτα έχασε με 2-0 από τον Βόλο στην Τρίπολη και μετά με το ίδιο σκορ εκτός έδρας από τον Πανσερραϊκό. Η τελευταία επικράτηση των «κιτρινομπλέ» ήρθε στα τέλη του Γενάρη με τον Ατρόμητο στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον Μίλαν Ράσταβατς να δηλώνει προσφάτως πως η ομάδα του έχει μπει σε έναν κύκλο άσχημο αποτελεσμάτων και πρέπει να προσπαθήσει να βγει από αυτόν. Ευκαιρία το σημερινό παιχνίδι για τους Αρκάδες, ώστε να πάρουν και μια… άτυπη ρεβάνς από την ομάδα των Βορείων Προαστίων που επί της ουσίας με εκείνο το 3-3 στην Τρίπολη, έκοψε από τον Αστέρα την εξάδα. Εντός έδρας ο απολογισμός των Αρκάδων είναι 5-3-6 με τέρματα 20-26.

Ο Σέρβος τεχνικός συνεχίζει τις δοκιμές σε πρόσωπα και ολοκληρώνει την αξιολόγηση του ρόστερ. Θα υπολογίζει ξανά στον Μουνάφο, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και θα πάρει χρόνο ως αλλαγή, ενώ τα ρίσκα στην ενδεκάδα θα αποφευχθούν ώστε ο Αστέρας να επιστρέψει στις νίκες. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Χριστόπουλος, Γκαρθία, Καρμόνα, Σουρλής, Βαλιέντε, Παπαδόπουλος και Τζουκάνοβιτς για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή: Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκροζντανιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Παλάσιος, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Κακό ξεκίνημα και από την Κηφισιά στο μίνι τουρνουά, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να αγνοεί τη νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αρχικά, έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην Καισαριανή, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από τον Βόλο, χάνοντας ένα ματς-εξάποντο που μπορεί να τους φέρει τελικά και τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Πρέπει πλέον να αρχίσει να παίρνει βαθμούς παντού, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, ενώ βρίσκεται στο -2 από τον Παναιτωλικό και στο -3 από τον Βόλο. Στο 1-4-9 το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας των Βορείων Προαστίων, έχουν σκοράρει 12 γκολ και έχουν δεχτεί 35, εμφανίζοντας σοβαρά αμυντικά ζητήματα που δεν τους επιτρέπουν να διεκδικήσουν τρίποντα… αναρρίχησης στη βαθμολογία.

Ο Μπράτσος αναμφίβολα θα αλλάξει πράγματα στην ενδεκάδα της ομάδας του, η οποία είχε απογοητευτική εμφάνιση στον Βόλο την περασμένη εβδομάδα, φρεσκάροντας τη κυρίως μεσοεπιθετικά. Θα χρειαστεί να υπάρξει προσοχή με τον Τσανάτζια ο οποίος είναι στο όριο καρτών και αν «κιτρινιστεί» θα απουσιάσει στο επόμενο ματς. Επιστρέφει στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού ο Παπασάββας, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γκόμπελιτς, Γιόβαντσιτς και Κλωναρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Παρράς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Σμπώκος, Τσανάτζια, Παπασάββας, Πρίτσας, Νίνης, Σναϊντερλάν, Σολόα, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Σάντος, Μπιφουμά.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Κρέσπι – Μιριτέλο.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος – Βαφέας, Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς – Τσανάτζια, Σολόα – Τετέι, Κρισιούμα, Μπιφουμά – Οζέγκοβιτς.


Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Δημητριάδης, Στάικος
Τέταρτος: Φωτιάς
VAR: Μανούχος, Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x