Stoiximan Super League

Κλεισμένος ο Μπερτόγλιο στον Αστέρα, έρχονται κι άλλοι

Η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα Τρίπολης για τη νέα σεζόν φαίνεται πως έχει κλειδώσει και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες κινήσεις.

Πιστός στις συνήθειες του ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος κλείνει τις μεταγραφές του από νωρίς και αρχίζει να ετοιμάζει ήδη το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς σχεδιάζει ήδη τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να είναι η πρώτη μεταγραφή η οποία έχει ήδη κλείσει. Πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις από τη μεριά των Αρκάδων, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στην ομάδα της Τρίπολης μετά από έξι χρόνια. Την τελευταία διετία με τη φανέλα του Άρη, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός (που μπορεί να αγωνιστεί είτε δεκάρι, είτε εξτρέμ), έγραψε 62 εμφανίσεις με 8 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.



Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και δεν υπάρχει πρόθεση να συμβεί αυτό, με τις πληροφορίες του sportfm.gr να αναφέρουν πως υπάρχει deal και μένει το τυπικό σκέλος.

Το φετινό καλοκαίρι ίσως να είναι διαφορετικό για τους Αρκάδες γιατί εκτός από τις μεταγραφές που θα κάνει, μπορεί να υπάρξουν και αποχωρήσεις οπότε να αυξηθούν οι προσθήκες.

Ο νεαρός Γιάννης Χριστόπουλος έχει μπει στο μάτι της Κλαμπ Μπριζ όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, με τον Αστέρα να ζητάει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να τον δώσει στην βελγική ομάδα. Ο Κέβιν Σονί είναι ακόμη ένας παίκτης που έχει μπει στο μάτι τόσο σε ομάδες του εξωτερικού, όσο και της Ελλάδας και μένει να περάσει ο καιρός για να δούμε αν θα υπάρξει κάποια κίνηση ή θα παραμείνει τελικά στην ομάδα της Τρίπολης. Σίγουρα, για τον Σονί υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης από τη Ζιρόνα, οπότε οι Αρκάδες θα θελήσουν να τον παραχωρήσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό.

Ο Αντώνης Τσιφτσής επίσης είχε ακουστεί μέσα στην σεζόν ότι τον κοιτάζουν κάποιες ομάδες, ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση μέχρι τώρα, ενώ μένει να φανεί αν ο Κανελλόπουλος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στον Αστέρα ή αν θα καταλήξει σε κάποιον άλλον σύλλογο, με ομάδες της Super League να τον τσεκάρουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x