Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία: Για την επιστροφή στις νίκες οι Αρκάδες, να συνεχίσουν το σερί οι Φθιωτοί

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τη Λαμία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση περιλαμβάνει το «μενού» της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Λαμία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17:30, NovaSports Prime), σε ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που παρουσιάζουν πολύ ενδιαφέρον με την καλή τους εικόνα στο χορτάρι στις πρώτες αγωνιστικές.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πήραν μια πολύ ωραία πρωτοβουλία που καθιστά πολύ σημαντικό τον αγώνα. Συγκεκριμένα προσφέρουν δωρεάν είσοδο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για όλες τις γυναίκες, στέλνοντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της κινητοποίησης στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Αρκάδες έρχονται στην αναμέτρηση μετά από τρία ματς χωρίς νίκη, αν και βάσει του αγωνιστικού τους προσώπου, μάλλον αδικούνται από αυτή τη συγκομιδή. Υποδεχόμενοι τον Παναθηναϊκό, ηττήθηκαν με 4-1, ωστόσο έδειξαν πολύ ανταγωνιστικοί σε μεγάλο μέρος του ματς, μέχρι ένα ξέσπασμα των φιλοξενούμενων στα τέλη του δευτέρου μέρους.

Στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και «κόλλησε» στο 0-0, ενώ από την ΑΕΚ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0, αν και πάλι το τελικό σκορ την αδικεί, βάσει τουλάχιστον του πρώτου μέρους, όπου έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί.

Το συγκεκριμένο ματς είναι, επομένως, must win για τον Αστέρα, που δείχνει μεν πως διαθέτει ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν την έχει μετουσιώσει σε βαθμούς, μένοντας στην 9η θέση με 8. Όσον αφορά την αποστολή, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σίτο, Φέδε Βίκο και Σον Γκος, που είναι ανέτοιμοι, αλλά και στον τιμωρημένο Πέπε Καστάνιο.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, ,Χουχούμης, Καρμόνα, Άλβαρες, Πίτσου, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Ντιαρά, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Από την άλλη πλευρά, πολύ θετικά είναι τα πράγματα για τη Λαμία. Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου όχι μόνο παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι και αποτελεσματική, αφού μετράει 12 βαθμούς και βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 6άδα. Με οδηγό τον φοβερό Καρλίτος αλλά και τη γενικότερη «ένεση ποιότητας» το καλοκαίροι, οι Φθιωτοί μόνο να αισιοδοξούν μπορούν για τη συνέχεια.

Η Λαμία ταξιδεύει στην Τρίπολη φορμαρισμένη, αφού προέρχεται από δύο νίκες με Παναιτωλικό (1-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-1). Στο Αγρίνιο προηγήθηκε από νωρίς και «καθάρισε» το ματς χωρίς πολύ άγχος, ενώ κόντρα στο σύνολο του Θανάση Στάικου προηγήθηκε δύο φορές, τη δεύτερη... οριστικά.

Στόχος της Λαμίας, επομένως, είναι να επεκτείνει το σερί νικών της και να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας επικράτησή της στο πρωτάθλημα, αφού μέχρι στιγμής σε 4 ματς ως φιλοξενούμενη μετράει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Όσον αφορά την αποστολή της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου, αυτή περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ,Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνες, Μαρτίνες, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Τζαγκόεφ, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκος. Όπως και στις προηγούμενες αγωνιστικές, ο Βόκολος δεν υπολογίζει στους Πάβλοβετς, Μούλα, Στάνκο και Τσιλιανίδη, στους μακροχρόνια απόντες Νάγκι και Σαραμαντά, ενώ εκτός έμεινε και ο Σαντάνα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Γκρόζντανιτς, Μουνάφο - Κρέσπι, Μπαρτόλο, Καλτσάς - Μιριτέλο

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ - Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν - Τζανδάρης, Νούνες - Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Αμαράλ - Λόνγκο

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

VAR: Ζαμπάλας (Ηπείρου), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Τέταρτος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x