Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Ο Σουρλής και ο Ζουγλής έδειξαν πανέτοιμοι για την επανεκκίνηση!

Βασίλης Σουρλής και Νίκος Ζουγλής είχαν εξαιρετικό πρόσωπο και κομβική παρουσία στο ματς της Ελπίδων με την Κροατία, στέλνοντας μήνυμα πως θα αποτελέσουν σημαντικούς παίκτες για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ανέκαθεν ο Αστέρας Τρίπολης βασιζόταν στην ακαδημία τoυ, η οποία έχει βγάλει μεγάλα ονόματα, με αρκετούς εξ αυτών να αγωνίζονται τώρα στο εξωτερικό.

Γενικότερα, οι Αρκάδες αρέσκονται στο να προωθούν νεαρά παιδιά στην πρώτη ομάδα και να τους δίνεται χρόνος συμμετοχής, με σκοπό να «μεγαλώνουν» και να πρωταγωνιστήσουν στη συνέχεια στο ποδόσφαιρο.

Φέτος, ο Αστέρας συνεχίζει την εν λόγω τακτική και φαίνεται πως μπορεί να στηριχτεί στα νέα και ταλαντούχα παιδιά, τα οποία ενδέχεται να έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Δύο από αυτά, ο Βασίλης Σουρλής και ο Νίκος Ζουγλής το έδειξαν και το απέδειξαν και προσφάτως, μέσα από το ματς της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Κροατία. Με τον Σουρλή, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, να απλώνει στο χορτάρι του… γνώριμου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την ποιότητά του, όντας ίσως και ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής παίκτης της «γαλανόλευκης», ενώ βρήκε και δίχτυα.



Με τον Νίκο Ζουγλή να μπαίνει ως αλλαγή, να είναι ιδιαίτερα δραστήριος και να δείχνει ικανός να δημιουργήσει ρήγματα με τις ατομικές του ενέργειες στην αντίπαλη άμυνα. Κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Αστέρας στο πρωτάθλημα απέναντι σε πιο «σφιχτούς» αντιπάλους. Είχε μάλιστα και την ασίστ στο 2-2 του Κούτσια, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να δηλώνει έτοιμος για να πάρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες με τα κιτρινομπλέ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς προφανώς είδε και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους δύο ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι με το εθνόσημο στο στήθος έβγαλαν εξαιρετική εικόνα. Αμφότεροι ταιριάζουν στο στιλ του μιας και είναι παίκτες με ποιότητα, βγάζουν ένταση και κουμπώνουν στον νέο τρόπο παιχνιδιού των Αρκάδων.

Είδε φυσικά και τον Ντίνο Γκρόζντανιτς στο ίδιο παιχνίδι να παίζει σε όλο το δεύτερο 45λεπτο και να χρησιμοποιείται στο κέντρο της άμυνας, εκεί που είναι και η φυσική του θέση. Ανταποκρίθηκε πλήρως και είχε καλή εικόνα, με τον Σέρβο τεχνικό να προσανατολίζεται σύντομα μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να τον χρησιμοποιήσει ως αριστερό στόπερ. Γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στο build-up, ενώ έχει την οξυδέρκεια να καλύπτει χώρους και έχει την ικανότητα να παίρνει τις πρώτες μπάλες. Μόλις φτάσουν (σσ. σύντομα) στο 100% οι Γκος, Ντιαρά, τότε θα μετατοπιστεί στην άμυνα!

Οι τρεις προαναφερθέντες είναι τα… διαμάντια που βγάζει ο Αστέρας στον «αφρό» και έχουν ήδη σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ο Σουρλής παίζει στο «6» και το «8» και λιγότερο στο «10», αλλά ανταποκρίνεται πλήρως, ο Γκρόζντανιτς ως «6άρι» επίσης βγάζει καλό πρόσωπο και ο Ζουγλής ανεβαίνει, «ζητώντας» ακόμη περισσότερο χρόνο. Και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικό την ομάδα της Τρίπολης από την επανέναρξη και έπειτα, ως το φινάλε της σεζόν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x