Stoiximan Super League

Ο… νέος Αστέρας θα είναι ένα τουλάχιστον επίπεδο καλύτερος!

Ο Αστέρας έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με πέρυσι και αυτό φαίνεται όχι μόνο από τα αποτελέσματα, αλλά και από την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο.

Στον Αστέρα Τρίπολης η δουλειά θα συνεχιστεί την Τρίτη (17/10) μετά το τριήμερο ρεπό που πήραν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Οι Αρκάδες έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή και θα τη συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο τι είναι αυτό που περιμένουμε να δούμε από την ομάδα μετά τη διακοπή; Ο Αστέρας θα είναι πανέτοιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αυτό γιατί οι νέες προσθήκες (Βίκο-Γκος ακόμη και ο Ντιαρά) θα είναι έτοιμοι, θα έχουν δουλέψει με τους υπόλοιπους και η ομάδα θα έχει δέσει.

Ο Σον Γκος είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και θα βοηθήσει αρκετά στα χαφ, όπου θα έχει δίπλα του τους Χουάν Μουνάφο, Βασίλη Σουρλή. Ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε ακόμα δεν είναι στο 100%, ωστόσο ο Μίλαν Ράσταβατς σε κάθε ευκαιρία θα του δίνει χρόνο συμμετοχής, για να επανέλθει σε μεγάλο επίπεδο. Ο Γκος, αλλά και ο Σουρλής, όπως και ο Ντιαρά όταν μπει επίσης σε φουλ ρυθμούς είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν την ένταση, να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν να διορθωθεί και το ανασταλτικό κομμάτι, στο οποίο πονάνε οι Αρκάδες.



Ο Σέρβος τεχνικός και το τεχνικό επιτελείο του πρέπει να διορθώσει αμυντικά την ομάδα του, καθώς έχουμε δει μέχρι στιγμής πως σε εκείνο το σημείο υπάρχει φέτος το πρόβλημα. Ο Πίτσου, ο οποίος από την αρχή που ήρθε στον Αστέρα, ήταν εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών στο πρωτάθλημα, φέτος δεν έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να πέσει… τρίτος στην ιεραρχία και για αυτό τον λόγο ο Ράσταβατς χρησιμοποιεί τον Έρβιν Τζουκάνοβιτς στη θέση του. Ο Καστάνιο είναι πολύ γρήγορος παίκτης και φέτος αφήνει μέχρι στιγμής θετικές εντυπώσεις, όντας ο πιο σταθερός αμυντικός της ομάδας. Βέβαια, μόλις οι χαφ που προαναφέραμε είναι έτοιμοι, δεν αποκλείεται να δούμε τον Γκρόζντανιτς να επιστρέφει στα στόπερ από τον άξονα, όπου είναι και η φυσική του θέση.

Αστέρας Τρίπολης: Τα συμπεράσματα μέχρι στιγμής

Ο Καρμόνα στα δεξιά επίσης φέτος δεν έχει δείξει αυτό που έδειχνε τα προηγούμενα χρόνια και δεν έχει σταθερότητα μέχρι τώρα. Από την άλλη ο Φεντερίκο Άλβαρες παραμένει εξαιρετικός, από τους καλύτερους στη θέση του στην Ελλάδα και μπορεί να βοηθήσει τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Ποιοι παίκτες ωστόσο έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής; Ο Χουάν Μουνάφο είναι 35 χρονών και έχει φοβερά τρεξίματα. Αποτελεί αρχηγός όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια και κρατάει τις ισορροπίες μεταξύ των νεαρών παιδιών και των πιο παλιών. Ο Νίκος Παπαδόπουλος από πέρυσι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, με ελάχιστα λάθη που στοιχίζουν και ξεχωρίζει, ακόμη και σε χρονιές όπως η περσινή που δεν ήταν συνολικά καλή για τον Αστέρα. Ο Κρέσπι επίσης, έχει ξεχωρίσει, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους της ομάδας. Ο Ισπανός διαρκώς βελτιώνεται και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως φορ. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα και επιπλέον έχει βελτιώσει αρκετά τα τελειώματά του και βοηθάει σημαντικά επιθετικά.

Αστέρας Τρίπολης: Τα συμπεράσματα μέχρι στιγμής

Ο Ντίνο Γκρόζντανιτς είναι ακόμη ένας παίκτης που ξετυλίγει σιγά-σιγά το ταλέντο του και παρόλο που ο Ράσταβατς δεν τον βάζει στη φυσική του θέση, που είναι στόπερ, αλλά τον χρησιμοποιεί στα χαφ, ο Κροάτης έχει δείξει ότι έχει ικανότητες. Ωστόσο, επειδή είναι ένας ψηλός παίκτης, θα του ταίριαζε περισσότερο η φυσική του θέση, εκεί που τον είδαμε και στην εθνική Κροατίας U21 πρόσφατα κόντρα στην Εθνική Ελπίδων. Ο Σέρβος τεχνικός έχει σκοπό να τον βάλει στην άμυνα και σίγουρα θα βοηθήσει αρκετά.

Και πάμε προς τα μπροστά. Χουάν Μιριτέλο και Χουλιάν Μπαρτόλο. Ο Ράσταβατς χρησιμοποιεί φέτος τον Μπαρτόλο ως δεύτερο επιθετικό, μια θέση η οποία μάλιστα του ταιριάζει απόλυτα και έχει δείξει τον παλιό καλό του εαυτό, όντας από τους κορυφαίους σε κάθε παιχνίδι.

Αστέρας Τρίπολης: Τα συμπεράσματα μέχρι στιγμής

Ο Μιριτέλο από την άλλη, ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις και συνεχίζει σταθερά, ωστόσο πρέπει να προσαρμοστεί περισσότερο και να συνηθίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Ο Αργεντινός ξέρει να βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

Ο Αστέρας έχει μια καλή μαγιά ποδοσφαιριστών και με τις έξτρα προσθήκες, αυτές των Βίκο, Γκος, αναμένεται να δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Η… νέα ομάδα του Ράσταβατς θα έχει ενδιαφέρον και δεδομένα θα τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x