Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο απαραίτητος Μαντί, η «γκέλα» και το μηδέν στην… επίθεση

Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει τα πέντε σημεία-κλειδιά από το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από την Τρίπολη, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα για να πάρει την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει τα πέντε σημεία-κλειδιά από το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Ο απαραίτητος για τον Ολυμπιακό, Μαντί Καμαρά: Ο Μαντί Καμαρά πήρε τις ανάσες του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την περασμένη αγωνιστική και επέστρεψε… φρέσκος στην Τρίπολη. Φάνηκε η φρεσκάδα του, αλλά και το πόσο απαραίτητος είναι για τον Ολυμπιακό. Δημιούργησε το πρώτο γκολ με τρομερή αλλαγή παιχνιδιού, ήταν αυτός που έβγαζε την μπάλα μπροστά αλλά και ο παίκτης που έκλεινε τα κενά στον άξονα, απαγορεύοντας στους αντιπάλους να φτιάξουν από εκεί παιχνίδι.

Ο Τικίνιο πήρε τ’ όπλο του: Συνεχίζει «καυτός» ο Βραζιλιάνος φορ, που μετά τα δύο τέρματα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σκόραρε ξανά για να ανοίξει τον δρόμο του Ολυμπιακού για το «διπλό» στην Τρίπολη. Ήταν εκεί που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή, εκτελώντας με την μία τον Παπαδόπουλο.

Ο Μαρτίνς έδωσε ρυθμό σε Εμβιλά, Ελ Αραμπί: Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να δώσει ανάσες αλλά και ρυθμό σε ποδοσφαιριστές του όπως οι Εμβιλά, Ελ Αραμπί που επέστρεψαν από τραυματισμό. Κάτι σημαντικό, αφού ο Ολυμπιακός παίζει με την Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Πέμπτη και οι δύο προαναφερθέντες είναι απαραίτητοι για την ομάδα.

Η καθοριστική γκέλα του Παπαδόπουλου: Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, βρήκε ένα γρήγορο γκολ με τον Τικίνιο και μετά από λίγο και δεύτερο. Ωστόσο, στο 2-0 του Αγκιμπού Καμαρά, ο Παπαδόπουλος κάνει τραγικό λάθος χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε καθοριστικό σημείο. Κάτι που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, αλλά έριξε και ψυχολογικά τους γηπεδούχους.

Το μηδέν του Αστέρα στην επίθεση: Οι Αρκάδες το πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι μένοντας στους δύο βαθμούς μετά από τέσσερα ματς. Το κύριο πρόβλημα της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς είναι το γεγονός πως δεν σκοράρει, αφού ακόμη δεν έχει πετύχει κάποιο τέρμα στο πρωτάθλημα και είναι κάτι που ο Σέρβος τεχνικός καλείται να λύσει άμεσα, ώστε να αρχίσει ο Αστέρας να παίρνει νίκες και να ανεβαίνει στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x