Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Κοίταξε και ο Μαρτίνς τα επόμενα ματς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Στον τρόπο με τον οποίο ο Πέντρο Μαρτίνς διαχειρίστηκε το χθεσινό παιχνίδι με τον αστέρα στην Τρίπολη, ενώ ακολουθούσαν τα ματς με Φενέρμπαχτσέ και Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Γίνεται το 2-0 και μετά προσπαθώ να θυμηθώ κάποια φάση. Αν είχε ισοφαρίσει ο Αστέρας, μπορεί να του έβαζε κάποια κίνηση. Έγινε συντήρηση και στο μυαλό του Μαρτίνς. Αλλαγή στο 57 δεν θυμάμαι ούτε να το έχει ανάγκη η ομάδα. Όσο και αν λέει ένας προπονητής ότι κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δείχνει ότι σκέφτεται τη Φενέρ και τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να βγαίνει ο Τικίνιο, αλλά ο Ελ Αραμπί θα περάσει. Δεν μπαίνει όποιος κι όποιος…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Όπως καταλαβαίνεις επειδή ο Εμβιλά έπαιξε μισάωρο, διεκδικεί φανέλα βασικου. Ο Ελ Αραμπί έπαιξε 20 λεπτά. Ο Βαλμπουενά λιγότερο. Έδωσε ρυθμός σε ορισμένους παίκτες. Θα πάμε με ενισχυμένη μεσαία γραμμή. Και το λέω με βάση τον Μαρτίνς και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε χθες. Ο Εμβιλά προπονήθηκε και μπήκε στην αποστολή για να παίξει», ήταν το σχόλιό του σε ερώτηση για το τι θα αλλάξει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Καταλήγοντας, μίλησε και για τις φήμες επιστροφής του Σεμέδο: «Υπάρχει μία τοποθέτηση από τον ίδιο. Από φήμες, κάθε μέρα και περισσότερες. Με φήμες δεν ασχολούμαι. Αν δεν υπάρξει η παραμικρή ένδειξη από τη μεριά του Ολυμπιακού, δεν θα μιλήσω. Έστειλε μήνυμα επιστροφής, αλλά τα πάντα είναι στα χέρια της διοίκησης. Έμεινε εκτός από την Ευρώπη, πριν από το εξωαγωνιστικό περιστατικό. Περιμένουμε διοίκηση»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x