Stoiximan Super League

Σούπερ κίνηση από Αστέρα με Φέντε Βίκο για τη θέση του... φευγάτου Μπερτόγλιο!

Ο Αστέρας Τρίπολης προχωράει σε μια σπουδαία κίνηση αναβαθμίζοντας τη μεσοεπιθετική του γραμμή με τον Φέντε Βίκο για να καλύψει το κενό του Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος δείχνει τάσεις φυγής.

Έτοιμος να προχωρήσει σε μια μεταγραφή από το πάνω ράφι εμφανίζεται ο Αστέρας, αφού κλείνει και φέρνει άμεσα στην Τρίπολη τον Φέντε Βίκο!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαίες παραστάσεις, ο οποίος αγωνίζεται ως δεκαρι αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εξτρέμ. Κυκλοφορεί ελεύθερος από την 1η Ιουλίου όταν και αποχώρησε από τη Λεγανές, τη φανέλα της οποίας φορούσε την τελευταία διετία, γράφοντας 57 εμφανίσεις με 3 γκολ και 4 ασίστ.



Νωρίτερα αγωνιζόταν στην Γρανάδα, αποτελώντας σημαντικό γρανάζι στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που κέρδισε την άνοδο και αγωνίστηκε για δύο σερί σεζόν στη La Liga (83 συμμετοχές, 10 γκολ, 8 ασίστ).

Ο Φέντε Βίκο έχει παίξει επίσης σε Κόρδοβα, Λούγκο, Αλμπαθέτε, ενώ είχε ένα πέρασμα από το Βέλγιο, όπου αγωνίστηκε σε Οστάνδη και Άντερλεχτ. Παράλληλα, είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής Ισπανίας.



Η κίνηση αυτή μόνο... τυχαία δεν είναι από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 29χρονος αποτελούσε μια επιλογή που εξετάζονταν από την ομάδα και γι' αυτό είχατε ενημερωθεί νωρίτερα από το sportfm.gr ότι παρά τη θετική απάντηση του Ούγκο Ράμα, η εξέλιξη της μεταγραφής του εξαρτιόταν από τους Αρκάδες οι οποίοι θα περίμεναν να δουν μήπως προκύψει κάτι το εξαιρετικό. Όπως και εν τέλει έγινε.

Την ίδια ώρα, η διαφαινόμενη απόκτηση του Φέντε Βίκο γίνεται και για να καλυφθεί ένα... κενό που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα και χρειαζόταν ένας ακόμη παίκτης στο "10". Διότι ο Φακούντο Μπερτόγλιο έχει επιδείξει περίεργη συμπεριφορά και εμφανίζει τάσεις φυγής, χωρίς όμως να το έχει πει ξεκάθαρα στους ανθρώπους του Αστέρα. Ωστόσο, δείχνει πως είναι φευγάτος και προπονείται μόνος του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στα χέρια του έχει τουλάχιστον μία πρόταση από άλλη ομάδα της Stoiximan Super League.

Με τον Αργεντινό να έχει αποκτηθεί από την περασμένη σεζόν από τους Αρκάδες με σκοπό να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, αλλά να είναι σκιά του εαυτού του και να πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις όλη την προηγούμενη χρονιά. Κάτι που όπως είναι λογικό έχει φέρει απογοήτευση μετά την επιστροφή του, λόγω και του υψηλού συμβολαίου που διαθέτει αλλά δεν έχει δικαιώσει σε καμία περίπτωση τον μισθό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x