Stoiximan Super League

Άφησε υποσχέσεις κόντρα στον Αστέρα και τερμάτισε 3ος ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να λυγίσει με ανατροπή τον Αστέρα Τρίπολης (2-1) και να πάρει την 3η θέση στο τουρνουά του Βόλου, δείχνοντας καλό πρόσωπο δέκα μέρες πριν τη σέντρα.

Ο Πανσερραϊκός άφησε υποσχέσεις, ο Αστέρας… προβλημάτισε! Οι Σερραίοι κατάφεραν να επικρατήσουν 2-1 με ανατροπή των Αρκάδων και κατέκτησαν την 3η θέση στο τουρνουά του Βόλου που διεξάγεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έβγαλαν καλά στοιχεία, κυρίως επιθετικά οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να δείχνει πως χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα και μεγαλύτερη δουλειά στη δημιουργία!

Καλύτερος ήταν ο Πανσερραϊκός στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, όντας πιο επικίνδυνος. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρος άνηκε στην ομάδα από τις Σέρρες, όταν ο Μπαΐροβιτς έκανε ένα δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Οι Αρκάδες προσπαθούσαν με ορθολογικό τρόπο να βρουν φάσεις, αλλά δυσκολεύονταν και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Στάικο στην προσπάθεια του να απομακρύνει στο 53ο λεπτό να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-0 για τον Αστέρα. Ένα προβάδισμα όμως που η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς δεν κατάφερε να κρατήσει, αφού στο 67’ ο Μασκανάκης νίκησε τον Παπαδόπουλο από κοντά για το 1-1, με το γκολ να προέρχεται από διπλό λάθος: Πρώτα με τον Βαλιέντε να χάνει την μπάλα έξω από την περιοχή και εν συνεχεία ο Έλληνας κίπερ να μην μπλοκάρει σταθερά.



Στην συνέχεια του ματς ο ρυθμός ήταν παρόμοιος, με τον Πανσερραϊκό τελικά να βρίσκει το γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τομάς να γράφει το τελικό 2-1 και την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να είναι η νικήτρια στον μικρό τελικό του τουρνουά του Βόλου και τον Αστέρα να παίρνει την τέταρτη θέση.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x