Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης: Πιέζει για Τέκι, περιμένει, αλλά έχει και plan b!

Ο Τέσφαλντετ Τέκι παραμένει ο πρώτος στόχος των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης για την ενίσχυση στον άξονα, με τους Αρκάδες να πιέζουν για την απόκτησή του, αλλά να έχουν και plan b,

Ο Αστέρας Τρίπολης ρίχνεται την Κυριακή στη μάχη του πρωταθλήματος έχοντας να δώσει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς και το Σάββατο η πρώτη αποστολή της νέας σεζόν θα γίνει γνωστή από τον Μίλαν Ράσταβατς.

Εκτός από τα αγωνιστικά ζητήματα, όπου ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει, στον Αστέρα συνεχίζουν το... μεταγραφικό τους σαφάρι. Οι πρώτες τέσσερις κινήσεις έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό, η ομάδα έχει την απαραίτητη ομοιογένεια, αλλά ενίσχυση θα υπάρχει δεδομένα, αφού χρειάζονται έξτρα λύσεις στον άξονα.

Το sportfm.gr σας αποκάλυψε το όνομα του Τέσφαλντετ Τέκι, το οποίο φιγουράρει στη λίστα των ανθρώπων του Αστέρα για την ενίσχυση στον άξονα. Είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει και θέλουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον αποκτήσουν, με τις συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τη Χάμαρμπι να είναι καθημερινές. Οι Αρκάδες πιέζουν και μάλιστα αρκετά για να κάνουν δικό τους τον Σουηδό με αφρικανικές ρίζες χαφ, έχοντας βρει στο πρόσωπό του όλα όσα θέλουν στο... εξαροοκτάρι που αναζητούν.

Η περίπτωσή του συναντά δυσκολίες, αλλά ο Αστέρας δεν τα παρατά και συνεχίζει να προσπαθεί να τον κάνει δικό του. Μάλιστα, ο Τέκι προσφάτως έκανε και δηλώσεις στην πατρίδα του με τις οποίες ανέφερε πως θα ήθελε να παραμείνει στη Χάμαρμπι, αλλά εάν η ομάδα δεν το επιθυμεί, τότε έχει προτάσεις από το εξωτερικό για να συνεχίσει στην καριέρα του και τις εξετάζει, αφού είναι 26 ετών και θέλει να αγωνίζεται και όχι να μένει εκτός αποστολής.

Στην Τρίπολη αναμένουν τις οριστικές εξελίξεις με τον Τέκι, αλλά δεν κάθονται άπραγοι αφού υπάρχει και plan b. Διότι είναι πολύ πιθανό εν τέλει η ομάδα να προχωρήσει στην απόκτηση δύο χαφ. Ο Λεάντρο Μασιέλ είναι ένας ακόμη χαφ που ξεχωρίζει και με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις, με τον 27χρονο Αργεντινό κόφτη να έχει συμβόλαιο ως τις 31 Δεκεμβρίου. Η Σεντράλ Κόρδοβα στην οποία ανήκει δεν θέλει να... χάσει έτσι εύκολα ένα σημαντικό περιουσιακό της στοιχείο, αλλά οι Αρκάδες έχουν αποδείξει πως είναι ισχυροί στην αγορά της Αργεντινής και μπορούν να μετουσιώσουν εν τέλει το ενδιαφέρον τους σε μεταγραφή.

Με την περίπτωση του Αντρέ Πόκο να έρχεται και αυτή στο προσκήνιο, αλλά να αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος και πιο πίσω σε φυσική κατάσταση και ρυθμό σε σχέση με τους δύο προαναφερθέντες. Η εμπειρία του, όμως, και το γεγονός πως είναι διεθνής αρκετές φορές με το Γκαμπόν, κάνει την επιλογή του ελκυστική.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, αφού μιλάμε για μεταγραφική περίοδο και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις από τη μία στιγμή στην άλλη, όπως και... ανατροπές. Όπως και ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να μείνουν ελεύθεροι στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, αφού πάντα προκύπτουν ευκαιρίες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x