Stoiximan Super League

Πιθανή η επιστροφή του Σονί στον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Κέβιν Σονί όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στον Αστέρα Τρίπολης, αφού ο δανεισμός του στη Χατάισπορ πιθανότατα θα διακοπεί με την τουρκική ομάδα να αποσύρεται από το πρωτάθλημα.

Πριν από λίγους μήνες ο Κέβιν Σονί είχε αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης για να πάει δανεικός στη Χατάισπορ. Ο Καμερουνέζος άσος ωστόσο δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής καθώς μόλις «δανείστηκε» στην ομάδα της Τουρκίας, τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Μετά τον καταστροφικό σεισμό στη γειτονική χώρα η Χατάισπορ έχει πάρει την απόφαση να μην αγωνιστεί άλλο στο πρωτάθλημα, λόγω των θυμάτων που έχουν υπάρξει μέχρι τώρα. Αν όντως συμβεί αυτό, ο Αστέρας θα έρθει σε επαφή με την τουρκική ομάδα και πιθανότατα θα διακοπεί ο δανεισμός του Σονί, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του στην Αρκαδία.

Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε αρκετά την ομάδα του Άκη Μάντζιου, καθώς ο Καμερουνέζος έκανε μια πολύ καλή περσινή σεζόν, δίνοντας σημαντικές βοήθειες στους Τριπολιτσιώτες. Επιπλέον, οι Αρκάδες χρειάζονται ενίσχυση στην επίθεση, με τον Σονί να είναι ενδεχομένως η λύση που έψαχναν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x