Stoiximan Super League

Πλησιάζει στον Αστέρα Τρίπολης ο Μιριτέλο!

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται κοντά στο να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή του Χουάν Μιριτέλο από τη Ντεφένσα Χουστίθια.

Στην τελική ευθεία του Μιριτέλο στον Αστέρα!

Ο Χουάν Μιριτέλο είναι ένα βήμα πριν κλείσει οριστικά στον Αστέρα Τρίπολης, με τη συμφωνία των Αρκάδων με την Ντεφένσα Χουστίθια για την παραχώρηση του Αργεντινού να βρίσκεται στα… σκαριά.

Ο Αργεντινός τα έχει βρει σε όλα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος με τη σειρά του είναι ένα βήμα από την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την Ντεφένσα Χουστίθια και η απόκτησή του από τους Αρκάδες… είναι προ των πυλών!

Όπως είχατε μάθει πρώτοι μέσα από το sportfm.gr, ο Αστέρας κοιτάζει έντονα τον Μιριτέλο εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο τώρα φαίνεται πως τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Με τον Αργεντινό φορ από την πλευρά του να πιέζει διαρκώς τη διοίκηση της Ντεφένσα και τους έχει διαμηνύσει πως η επιλογή του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα. Μάλιστα, προσπαθεί να τους κάνει να το καταλάβουν με κάθε τρόπο πως η απόφασή του είναι οριστική, ενώ στα τελευταία ματς έχει μείνει και εκτός αποστολής για να «προστατευτεί».


*το 1-0 στο ματς με το γυριστό σουτ του Μιριτέλο

Ένα ακόμη θετικό για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι πως ο Μιριτέλο είναι έτοιμος αγωνιστικά και δεν θα υπάρξει όποια καθυστέρηση στην ενσωμάτωσή του. Έχει ρυθμό στα πόδια του και άπαντες στην Τρίπολη θεωρούν πως εφόσον έρθει σύντομα, ο 24χρονος θα αποτελέσει ένα κομβικό κομμάτι στο… παζλ της επόμενης σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο και θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Αστέρα στο επιθετικό κομμάτι, όπου η ομάδα χρειάζεται το εύκολο γκολ.

Φυσικά, οι Αρκάδες βρίσκονται στην αναζήτηση και για να ενισχύσουν τα χαφ. Χρειάζονται δεδομένα ένα δεκάρι και ένα 6αρι. Την ίδια ώρα, οι Μπενίτο και Σονί αποχώρησαν και τυπικά από τους Αρκάδες, με τον πρώτο να συνεχίζει στην Ρεάλ Ουνιόν της Ισπανίας και τον δεύτερο να ψάχνει την ομάδα που θα αγωνιστεί. Ενδιαφέρον υπάρχει από αρκετούς συλλόγους, αλλά ακόμη όχι κάτι το χειροπιαστό!

Πέραν των μεταγραφικών, στον Αστέρα συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους δουλεύοντας σκληρά με διπλές προπονήσεις, ώστε να είναι πανέτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν, ενώ δίνουν και το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, το Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει φυσικά ο Παύλος Γκότσης ο οποίος επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στην ομάδα και τους έχει… στρώσει στη δουλειά, ώστε να αποκτήσουν ξανά την φόρμα τους και την απαραίτητη φυσική κατάσταση. Με τους ποδοσφαιριστές να «καταπίνουν» χιλιόμετρα καθημερινά και το μοντάρισμα του ρόστερ να συνεχίζεται ενόψει της σέντρας σε έναν μήνα από σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x