Stoiximan Super League

Γίνεται… συμπαίκτης με Βράνιες ο Σονί: Κλείνει σε Χατάισπορ!

Ο Κέβιν Σονί αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Χατάισπορ, όπου και θα πουληθεί από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην Τουρκία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Σονί. Όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα το sportfm.gr, ο Καμερουνέζος επιθετικός που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν στην Super League με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, πλησιάζει στη μεταγραφή του.

Ενημερωθήκατε πως το deal να βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθεί. Υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθούν τα ιατρικά.

Λίγη ώρα αργότερα, διέρρευσε μέσω δημοσιευμάτων πως το όνομα της ομάδας που κλείνει ο Σονί είναι η Χατάισπορ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ.

Ο 24χρονος επιθετικός θα βρει στην τουρκική ομάδα έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στα μέρη μας και συγκεκριμένα τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΚ.

Στην Χατάισπορ, η οποία έχει ξεκινήσει με 0/2 στο πρωτάθλημα, αγωνίζονται ορισμένοι ιδιαίτερα ποιοτικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Λομπτζανίτζε και ο Ελ Κααμπί, ενώ προπονητής είναι ο 43χρονος, Σερκάν Εζμπάλτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x