Stoiximan Super League

Πουλάει τον Σονί ο Αστέρας Τρίπολης!

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ομάδα για την πώληση του Κέβιν Σονί, με το deal να βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθεί.

Μία εκ των αποκαλύψεων της περσινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ο Κέβιν Σονί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Καμερουνέζος άσος έκανε μια αρκετά καλή σεζόν και έκλεψε τις εντυπώσεις. Τα στοιχεία που διαθέτει όπως η δύναμή του, τα εξαιρετικά του πόδια αλλά και το νεαρό της ηλικίας του (σσ. 24 ετών) είναι κάποια πράγματα που μαγνητίζουν το βλέμμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr ο Σονί αποχωρεί από τους Αρκάδες και θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, με το deal να βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθεί. Υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθούν τα ιατρικά.

Το φετινό ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης είναι αρκετά μεγάλο και όπως είναι λογικό θα υπήρχαν κάποιες πωλήσεις ή δανεισμοί, με τον 24χρονο επιθετικό να έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό.

Μένει να διευθετηθεί τόσο η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σονί, όσο και το ποσό που θα βάλουν στα ταμεία τους οι Αρκάδες. Την ίδια ώρα, να σημειωθεί πως μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης διατηρεί και η Τζιρόνα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x