Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα για τον Αστέρα ο Μιριτέλο

Ο Χουάν Μιριτέλο προσγειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναμένεται σήμερα να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του στον Αστέρα Τρίπολης.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ο Χουάν Μιριτέλο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αργεντινός στράικερ προσγειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ελευθέριος Βενιζέλος, φτάνοντας στη χώρα μας μετά το πολύωρο ταξίδι από την πατρίδα του.

Ο 24χρονος επιθετικός, το όνομα του οποίου σας είχε αποκαλύψει εδώ και εβδομάδες το sportfm.gr πως είναι ο κύριος στόχος του Αστέρα, βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσουν τα... διαδικαστικά ζητήματα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους Αρκάδες.

Ο Μιριτέλο θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης, με τη διοίκηση του συλλόγου μετά από ημέρες διαπραγματεύσεων να φτάνουν σε συμφωνία με τη Ντεφένσα Χουστίθια. Μάλιστα, οι Αρκάδες διατηρούν και δικαίωμα αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ υπό προϋποθέσεις και εφόσον επιτευχθούν ορισμένοι στόχοι, τότε μπορούν να αγοράσουν και άλλο ένα ποσοστό ύψους 40%.

Ο Αργεντινός θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Αστέρα, με τον ίδιο να έχει ρυθμό στα πόδια του αφού το πρωταθλημα της Αργεντινής διεξάγεται κανονικά αυτή την περίοδο.

Να δούμε, μάλιστα, μήπως πάρει και κάποιον λιγοστό χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο φιλικό (29/07, 19:30) με τον Ατρόμητο, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο. Ίσως η πρώτη γεύση των Αρκάδων από το νέο και μεγάλο τους απόκτημα να είναι στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακού στου Ρέντη την ερχόμενη Τετάρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x