Stoiximan Super League

Τι θα κάνει ο Αστέρας με τον Ιγκλέσιας;

Το συμβόλαιο του Ματίας Ιγκλέσιας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ποιες είναι, όμως, οι πρώτες σκέψεις των δύο πλευρών; Το sportfm.gr αναλύει!

Ο Ματίας Ιγκλέσιας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες που έχουν περάσει από τον Αστέρα Τρίπολης και όχι άδικα, καθώς ο Αργεντινός τα τελευταία χρόνια έχει δείξει την αφοσίωση του στην ομάδα της Αρκαδίας.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν και μένει να φανεί πώς θα κινηθούν και τι θα πράξουν οι δύο πλευρές.

Ας αναλύσουμε τα μέχρι τώρα δεδομένα στην υπόθεση.

Είναι δεδομένο ότι ο Ιγκλέσιας είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στην Τρίπολη και όποτε αγωνίζεται είτε για μικρό είτε για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθεί να δίνει τα πάντα για να βοηθάει τον σύλλογο. Δεδομένα επίσης στον Αστέρα τον εκτιμούν αφάνταστα τόσο για την αφοσίωση του όσο και για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα.



Αρχικά πρέπει να ξεκαθαριστεί αν ο Ματίας Ιγκλέσιας θέλει να αγωνιστεί για ακόμη μια σεζόν ή αν θα αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Από την απόφαση του θα εξαρτηθεί και το πώς θα κυλήσει και η συνεργασία των δύο πλευρών.

Θεωρείται δεδομένο πως εάν ο Αργεντινός αποφασίσει να αποσυρθεί τους η διοίκηση του Αστέρα θα του προσφέρει σημαντικό πόστο στην ομάδα αναγνωρίζοντας την προσφορά αλλά και επειδή θέλει να διατηρήσει στην ομάδα ένα δικό της παιδί όπως ο Ιγκλέσιας.

Το ποιο θα είναι αυτό θα ξεκαθαριστεί. Πάμε τώρα όμως και στο πιο δύσκολο ερώτημα τώρα. Τι θα κάνει ο Αστέρας εάν ο Ιγκλέσιας αποφασίσει ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει για ακόμη μια σεζόν τουλάχιστον; Ήδη μετράει 16 διαδοχικές χρονιές στην πρώτη κατηγορία, κατέχοντας το ρεκόρ του ξένου ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συνεχόμενες σεζόν και έχει σπάσει το ρεκόρ του σπουδαίου Κριστόφ Βαζέχα!



Είναι αυτονόητο ότι υπάρχει τεράστια εκτίμηση για τον Αργεντινό ωστόσο στο νέο ξεκίνημα που θα κάνει ο Αστέρας την επόμενη σεζόν χτίζοντας μια ομάδα που θα μπει στην εξάδα, θα χωράει ο Ιγκλέσιας;

Επίσης θα έχει τον χρόνο που θα ήθελε και ο ίδιος να έχει; Ή θα νιώθει εφόσον αγωνίζεται ότι δεν τον «σέβονται» στην ομάδα και θα δημιουργηθεί μια μικρή ρήξη στην πολύ καλή σχέση που έχουν;

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις που προαναφέραμε και μένει να φανεί αν θα επιτευχθεί κάποια για να συνεχίσουν οι δύο πλευρές να πορεύονται παρέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x