Stoiximan Super League

Τελειωμένο του Λύρατζη στον Αστέρα, φιξάρεται η άφιξή του στην Τρίπολη!

Οριστική είναι η συμφωνία του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ για τον Λευτέρη Λύρατζη, με τον 23χρονο μπακ να ετοιμάζει βαλίτσες για να βρεθεί σύντομα στην Τρίπολη.

Η συμφωνία ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ για τον Λευτέρη Λύρατζη θεωρείται πλέον δεδομένη. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Έλληνας μπακ αναμένεται σύντομα να φορέσει τα κιτρινομπλέ, όντας μάλιστα διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Είχατε διαβάσει από χθες μέσα από το sportfm.gr πως ο Αστέρας ασκούσε έντονο πρέσινγκ για την απόκτηση του 23χρονου ακραίου αμυντικού και έμοιαζε θέμα χρόνου η συμφωνία, κάτι που τελικά συνέβη.

Με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παίζει, επίσης, κομβικό ρόλο για να καταφέρει ο Αστέρας Τρίπολης να τον κάνει δικό του. Ήταν η περίπτωση που είχε ξεχωρίσει ο Μίλαν Ράσταβατς, με τα «θέλω» του να έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα στη μεταγραφική περίοδο, αφού νωρίτερα είχε… ξεχωρίσει και τον Γιαμπλόνσκι, ο οποίος αποκτήθηκε επίσης.

Αυτό που απομένει είναι να φιξαριστεί η άφιξή του στην Τρίπολη. Ο Λύρατζης δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν ανάψει ακόμη το... πράσινο φως για να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Ίσως αυτό να γίνει μετά το παιχνίδι στις Σέρρες, με τους κιτρινομπλέ να αναμένουν την απόφαση ώστε ο 23χρονος να… κατηφορίσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x