Stoiximan Super League

Ποιος θα πάρει το Μουντιάλ; Τιλίκα και Κρέσπι απαντούν!

Ο Τιλίκα και ο Κρέσπι πήραν τα βραβεία τους για τα ματς με ΑΕΚ και Ιωνικό αντίστοιχα, διαφωνώντας για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ.

Κρέσπι και Τιλίκα πήραν τα βραβεία τους, όπου ανακηρύχτηκαν MVP στα ματς με ΑΕΚ και Ιωνικό, αντίστοιχα.

Αφού αναφέρθηκαν σε αυτά, οι δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης απάντησαν και στο ποιος θα σηκώσει το Μουντιάλ. Ο Κρέσπι θέλησε την χώρα του, την Ισπανία, ο Τιλίκα τη Βραζιλία και ο μεταφραστής Αλέξανδρος Μανιάτογλου, την Πορτογαλία.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών τους είπαν:

Τίλικα: «Είναι σημαντικό για μένα. Χαίρομαι που με αυτό τον τρόπο κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου και κέρδισα το βραβείο του MVP. Το βραβείο είναι αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Έχουμε τρεις εβδομάδες για να προετοιμαστούμε καλά. Αφήνουμε πίσω μας τον πρώτο γύρο, κρατάμε τα θετικά, θέλουμε να βελτιώσουμε όσα δεν πήγαν καλά και να μπούμε πιο δυνατά στον δεύτερο».

Από την πλευρά του ο Κρέσπι είπε: «Σίγουρα και για εμένα τα αισθήματα είναι τα ίδια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βοήθησα να πάρουμε έναν βαθμό κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ και σίγουρα εκτιμώ πως ψηφίστηκα ως καλύτερος του αγώνα. Και εγώ το αφιερώνω κατά πρώτο λόγο στους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν, στον κόσμο που με ψήφισε και σε όλους τους φιλάθλους που ήρθαν να μας στηρίξουν. Υπάρχει χρόνος. Μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά στον πρώτο γύρο. Θεωρώ πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, δουλεύει σκληρά και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που δεν ήρθαν στον πρώτο γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x