Stoiximan Super League

Αστέρας: Την Παρασκευή οι νέες εμφανίσεις με… ξεχωριστή σημασία!

Ο Αστέρας Τρίπολης θα παρουσιάσει την Παρασκευή τις νέες του εμφανίσεις, οι οποίες θα έχουν (όπως συνηθίζουν οι Αρκάδες) ξεχωριστή σημασία.

Ημέρα... αποκαλύψεων θα είναι η Παρασκευή (14/07) στον Αστέρα Τρίπολης. Την ώρα που τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι Αρκάδες αναμένεται να παρουσιάσουν και τις νέες τους εμφανίσεις για τη σεζόν που έρχεται και θα έχει τον στόχο της «επανεκκίνησης» για την ομάδα.

Όπως τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, οι φανέλες του Αστέρα αναμένεται να έχουν ξεχωριστή σημασία.

Η πρώτη αναμένεται να έχει ιστορικό υπόβαθρο, κάτι για το οποίο έχει προϊδεάσει τον κόσμο εδώ και ημέρες ο Δημήτρης Κενές, αντιπρόεδρος της ομάδας, ανεβάζοντας μέσα από τα social media διάφορα stories με τα οποία «θυμάται» ορισμένα μεγάλα παιχνίδια του συλλόγου στο πρόσφατο παρελθόν. Πέρυσι, η πρώτη εμφάνιση θυμίζουμε πως... κουβαλούσε ολόκληρη την Αρκαδία και την ιστορία της.

Αστέρας Τρίπολης: Την Παρασκευή οι νέες εμφανίσεις





Την ίδια ώρα, η δεύτερη εμφάνιση της ομάδας αναμένεται και αυτή με ενδιαφέρον, αφού θα έχει ιδιαίτερο σκοπό. Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης και με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών, κκ. Μπάκου-Καϋμενάκη, θα έχει μια ξεχωριστή σημασία.

Προ διετίας, η δεύτερη εμφάνιση ήταν αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, ενώ πέρυσι ήταν αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος. Γενικότερα, οι Αρκάδες βγάζουν «σπάνιες» φανέλες, ενώ τρανό παράδειγμα αποτελεί η εμφάνιση για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.



Αστέρας Τρίπολης: Την Παρασκευή οι νέες εμφανίσεις

Αστέρας Τρίπολης: Την Παρασκευή οι νέες εμφανίσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x