Stoiximan Super League

Το «ευχαριστώ» του Αστέρα στον κόσμο: «Είμαστε όλοι μαζί»

Μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Μποροβήλο, ο Αστέρας Τρίπολης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του στην εμφατική νίκη επί του ΟΦΗ.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 3-0 του ΟΦΗ, κάνοντας και ιδανική εκκίνηση στα εντός έδρας παιχνίδια του για τη σεζόν.

Πέραν του τριπόντου, σημαντικό γεγονός ήταν και η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως περίπου 1800 άτομα παρακολούθησαν το ματς. Δείγμα του ότι οι προσπάθειες της ομάδας για να επιστρέψει ο κόσμος στο πλάι του Αστέρα πιάνουν τόπο.

Κάπως έτσι, οι Αρκάδες θέλησαν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς για το βροντερό παρών στο γήπεδο, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μποροβήλο, να τονίζει μεταξύ άλλων πως «είμαστε όλοι μαζί» και να... ανανεώνει το ραντεβού των δύο πλευρών για το επόμενο εντός έδρας ματς, αυτό με τον Βόλο την 4η αγωνιστική.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Η ομάδα μας χθες μάς χάρισε μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά, με τρία γκολ, εμφατική νίκη και εξαιρετική απόδοση, στον πρώτο εντος έδρας αγώνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αλλά τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο όμορφο, χωρίς την παρουσία τη δική σας. Χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του ΑΣΤΕΡΑ.

Ευχαριστούμε πολύ για το βροντερό παρών σας. Ευχαριστούμε πολύ για τη φωνή σας, για τη στήριξη στην ομάδα, για το πάθος, για την αγάπη σας για τον ΑΣΤΕΡΑ. Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών της πόλης μας. Η παρουσία των μικρών μας φίλων στις κερκίδες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" δημιουργεί μία νέα ευθύνη σε όλους εμάς.

Να καταφέρουμε να κάνουμε την παρουσία σας στο γήπεδο αφενός μόνιμη, αλλά κυρίως ευχάριστη και γεμάτη ενέργεια. Όπως αυτή που είχατε χθες, σπρώχνοντας την ομάδας μας στη νίκη. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο παιχνίδι στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x