Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Απίθανο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αν δεν κερδίσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός»

Ο Νίκος Αθανασίου έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM για... ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι δεν του κάνει ούτε η ισοπαλία αύριο (3/4), ενώ αναφέρθηκε και στην επικρατέστερη 11άδα.

Για το μεγάλο πρέπει του Παναθηναϊκού, σε ό,τι αφορά το αυριανό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

«Αύριο είναι το ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Αν δεν πάρει το παιχνίδι με την ΑΕΚ μετά θα είναι απίθανο να διεκδικήσει, έστω, το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι υπάρχει μια διαδικασία ανασύνταξης τις τελευταίες ώρες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, δεν έχει νόημα να στέκεσαι πάνω από ένα παιχνίδι για πολύ διάστημα. Δεν υπάρχει και το χρονικό περιθώριο. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πρέπει για τον Παναθηναϊκό, στο τέλος της ημέρας η ισοπαλία δεν του κάνει. Περισσότερο κάνει στην ΑΕΚ, αν δεν χάσει στη Λεωφόρο επί της ουσίας βγάζει έξω έναν διεκδικητή του τίτλου. Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει, μετά ακολουθεί και το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ενώ εκείνος πάει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οπότε μπορεί να ελπίζει και πάλι. Το θεωρώ λίγο απίθανο να χάσει ο Παναθηναϊκός δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στην έδρα του. Από την άλλη σχεδόν όλα τα ντέρμπι μέσα στην έδρα του, τα έχει χάσει. Θεωρώ ότι, και στατιστικά, κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το αγωνιστικό σχέδιο του Τερίμ και την 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε πως θα την απαρτίζουν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Ιωαννίδης και ένας εκ των Βέρμπιτς ή Τζούριτσιτς.

Ενώ ο Αθανασίου τόνισε ότι, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Παλάσιος, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, αφού θα είναι διαθέσιμος και ο Σπόραρ, που αποχώρησε τραυματίας προχθές.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x