Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σε ανάλογη φάση ο Παναθηναϊκός και πριν το Καραϊσκάκη - Θέλει νίκες και στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στο bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία, τις δυσκολίες αλλά και τη σημειολογία του αυριανού ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως πρέπει να αξιοποιήσει επιτέλους την έδρα του.

Για παιχνίδι χωρίς αύριο από πλευράς Παναθηναϊκού, που… θυμίζει αυτό της πρεμιέρας των playoffs με τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή το αυριανό (03/04) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

«Είναι πάρα-πάρα πολύ κρίσιμο, σε αυτή την φάση είχε βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην έναρξη των playoffs, που έπαιζε ένα ματς χωρίς αύριο στο Καραϊσκάκη. Σε αυτή βρίσκεται και τώρα, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη με την ΑΕΚ για να συνεχίσει να είναι ζωντανός στην διεκδίκηση. Με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζεται από παίκτες και προπονητή. Είναι ένας πολύ μεγάλος τελικός, για να έχουν κίνητρο και στη συνέχεια, πρέπει να τον κερδίσουν. Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς, ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ εδώ και 1,5 χρόνο έχει θέμα στη Λεωφόρο. Φέτος έχασε, πέρυσι στα playoffs έφερε ισοπαλία, η τελευταία του νίκη ήταν πέρυσι με 2-1 στην κανονική διάρκεια. Είναι μια παράδοση που πρέπει να αλλάξει, γενικά τα τελευταία δύο χρόνια έχει πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια. Αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, πρέπει να πάρει νίκες και στη Λεωφόρο. Με νίκες μόνο στην Τούμπα ή στο Καραϊσκάκη, δεν μπορεί, πρέπει να αξιοποιήσει την έδρα του. Πρέπει να παίξουν πολύ πιο έξυπνα και σωστά τακτικά και οι παίκτες αύριο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως, για να κερδίσει το «τριφύλλι» την «Ένωση», πρέπει να έχει πολύ καλύτερη αμυντική συμπεριφορά από ότι είχε κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου έφαγε δύο «φτηνά» γκολ, ενώ αν τα καταφέρει και βρει την απαιτούμενη ισορροπία, θα έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες για τη νίκη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x